Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Jakou digitální kameru?

Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní Jakou digitální kameru?

Kamoška si chce tak do tří měsíců koupit digitální kameru.
    Rád bych ji pomohl ale nemám s tím žádné zkušenosti, tak Vás všechny žádám o radu a Vaše zkušenosti, který typ by byl tak prostě akorát

Odhadovaná cena je kolem 20.000,-
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Ak pohladas najdes tu odkaz podobny. Osobne by som doporucoval SONY , pripadne PANASONIC. A co kce Digital DV alebo Digital8 ?
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní

Popravdě řečeno ona neví přesně co chce a ja take ne hlavně když to bude dobre a kvalitni......
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Standardní

Týden mám doma Panasonic GS-30 za cca 15.000,- a byl jsem přijemně překvapenaj kvalitou obrazu. Teď myslím když jsem točil venku za dobrýho osvětlení, pokud to je doma a třeba v přítmí tak je kvalita horší ale to je u všech kamer.. Má odblokovanej DV IN+OUT 8xZOOM a padne akorát do ruky. Prostě spokojenost
    INTEL P4 2.8 GHz, MSI 456PE Neo2, 512 MB DDR,Seagate BarracudaIV 80GB S-ATA, ATI Sapphire Radeon 9000 Pro ,AVer TV Studio, Plextor 48/24/48TA, Windows XP Pro, OLYMPUS C720UZ

Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Nie u vsetkych kamier. Sony co mam ja , toci vyborne i pri slabom osvetleni. Akurat cena bola 2x taka ako tvoja. Ked uz investovat do niecoho , radsej kusok viac , kameru predsa nekupujes kazdy rok.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Standardní

co si připlatit na třeba 600kovýho canona? Nový Sonky bych nebral, to jejich řešení s dotykovým displayem se mi nezdá zrovna jako dobrej nápad... navíc ty jejich levný modely co sem se koukal měli docela problémy s vyvážením bílé

Máš sesumírovaný co od tý kamery očekáváš? Hlavně aby padla do ruky. Ideál by byl canon 150i, ale to je skoro dvojnásobná cenová hladina..

EDIT: teď koukám na videokamery.cz a hodím ti pár cen bo sem si nevšim jak to šlo dolů:
    http://www.videokamery.cz/view.php?c...nku=2003011901

co bych doporučoval:
    Panasonic NV-GS30 za 19.777,- Kč, s VZB za 22.888,- Kč (MOC: 23.995,- Kč)
    Panasonic NV-GS50 za 23.777,- Kč, s VZB za 27.888,- Kč (MOC: 27.995,- Kč)

Canon MV630i za 19.777,-Kč nebo s VZB za 22.888,- Kč (MOC je 25.990,- Kč)
    Canon MV650i za 25.666,-Kč nebo s VZB za 28.777,- Kč (MOC je 28.990,- Kč)
    Canon MVX150i : 28.777,-Kč nebo s VZB za 31.888,- Kč (MOC je 32.990,- Kč)

JVCčka sem nezkoušel, ale v těch levných žádná sláva a Sony bych nebral kvůli tomu dotekovému displayi, ale jestli bys šel do sony, tak do DCR-TRV33

+jestli chceš mít něco exotickýho tak teď se objevujou kamery co zapisujou přímo na DVDčka

EDIT2: ještě na jejich stránkách koukám stojí za přečtení jejich celkem nedávný megatest, přeju příjemné počtení
    http://www.videokamery.cz/view.php?c...nku=2003111601

Standardní

Jen dodatek.. na www.videokamery.cz je docela draho ale je tam na druhou stanu dost informací...

Panasonic GS-30 jsem kupoval za 15.500,- / koncová cena s DPH / na
    www.dno.cz Slušný jednání, dovoz až domů..
    INTEL P4 2.8 GHz, MSI 456PE Neo2, 512 MB DDR,Seagate BarracudaIV 80GB S-ATA, ATI Sapphire Radeon 9000 Pro ,AVer TV Studio, Plextor 48/24/48TA, Windows XP Pro, OLYMPUS C720UZ

Standardní

Citace Původně odeslal Radim
    Jen dodatek.. na www.videokamery.cz je docela draho ale je tam na druhou stanu dost informací...

jo je to vo pár stovek víc (u 650ky asi o 600korun), ale já je zase za ty informace milerád podpořím, nepřinde mi v poho abych se informoval u slušných obchodníků co dělaj vlastní testy a pak šel ke konkurenci co o tom ví kulový, ale maj o pár kil menší ceny... (příklad)

to bylo jen takové filozofické okýnko už sme holt takovej národ zblbej jen těma číslama
    AMD Barton 2500+ + Zalman CNPS6000Cu, EPoX RDA3+, 2x 512MB Knigmax DDR400 5-2-2-1 dual-channel, Sapphire Radeon 9600Pro + Zalman ZM80-HP, HDD Seagate Barracuda 80GB, CD-RW Teac 52x, Zdroj Fortron FSP300-60PN(PF) 300W, SB-Live 1024, Monitor Philips 109B 19\", Repro Teac PowerMax2000
    Fšechno chlazený Jedinou fenou ;D (52st Prime) :D

Standardní

Asi 3 týdny mám doma Panasonic NV-DS65 a je úplně super. V klidu ji dáš do kapsy jako foťák a jdeš točit.
    btw: Nevíte někdo někdo, jak se jmenuje software na stahování videa, co se dává k Panasonicům Někam jsem založil CD a nevím kam
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Citace Původně odeslal Bumble-BeE

jo je to vo pár stovek víc (u 650ky asi o 600korun), ale já je zase za ty informace milerád podpořím, nepřinde mi v poho abych se informoval u slušných obchodníků co dělaj vlastní testy a pak šel ke konkurenci co o tom ví kulový, ale maj o pár kil menší ceny... (příklad)

to bylo jen takové filozofické okýnko už sme holt takovej národ zblbej jen těma číslama
    Co mas stale proti dotykovemu displeju ? Mam osobne DCR-TRV22 a neviem o ziadnych chybach.

Standardní

Citace Původně odeslal Koudy
    Asi 3 týdny mám doma Panasonic NV-DS65 a je úplně super. V klidu ji dáš do kapsy jako foťák a jdeš točit.
    btw: Nevíte někdo někdo, jak se jmenuje software na stahování videa, co se dává k Panasonicům Někam jsem založil CD a nevím kam
    No tak pokud vím tak k Panasonicu jsem nedostal vůbec nic
    Ale pokud budeš kupovat na videokamera.cz a připlatíš si VZB tak dostáváš Pinnacle Studio 8.0 CZ / ale to je vlstně balíček navíc a za něj platíš.. /

Bumble-BeE : Možná blbě koukám ale u GS-30 je rozdíl v řádu tisíců...

Standardní

Citace Původně odeslal Koudy
    No tak pokud vím tak k Panasonicu jsem nedostal vůbec nic
    Ale pokud budeš kupovat na videokamera.cz a připlatíš si VZB tak dostáváš Pinnacle Studio 8.0 CZ / ale to je vlstně balíček navíc a za něj platíš.. /

Hmmm. Já dostal nějaký CD, ale jsou na něm asi 3 programy na fotky, ale ani jeden na video. Tak by mě teda zajímalo, v čem jsem ty videa teda stahoval
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Standardní

Citace Původně odeslal AjsTi
    Co mas stale proti dotykovemu displeju ? Mam osobne DCR-TRV22 a neviem o ziadnych chybach.
    Je to dost nešikovný řešení, ať už co se týče čistoty displaye, tak co se týče ovládání poslepu. Co se týče trvanlivosti to nevím. Až budeš točit při ostrým slunku tak budeš vědět proč je ovládání na displayi trošku nešikovné...

asi akční cena, možný je všechno, ale nestuduju ceny zas tak detailně..
    AMD Barton 2500+ + Zalman CNPS6000Cu, EPoX RDA3+, 2x 512MB Knigmax DDR400 5-2-2-1 dual-channel, Sapphire Radeon 9600Pro + Zalman ZM80-HP, HDD Seagate Barracuda 80GB, CD-RW Teac 52x, Zdroj Fortron FSP300-60PN(PF) 300W, SB-Live 1024, Monitor Philips 109B 19\", Repro Teac PowerMax2000

Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Citace Původně odeslal Bumble-BeE
    Je to dost nešikovný řešení, ať už co se týče čistoty displaye, tak co se týče ovládání poslepu. Co se týče trvanlivosti to nevím. Až budeš točit při ostrým slunku tak budeš vědět proč je ovládání na displayi trošku nešikovné...

asi akční cena, možný je všechno, ale nestuduju ceny zas tak detailně..
    Nic vzlom , ale ty pri toceni si nechavas svietit do dipleya ? Ja si nenecham , nemam dovod a navyse zaklapnem ho a pozeram cez to kukatko.Display vyuzivat nemusis , mozes. Nieje to zla vec. Ak je spinavy utre sa , dostanes s kamerou handricku. Co je ovladanie poslepu ? To som nejako nepochopil ?

Standardní

Nic vzlom , ale ty pri toceni si nechavas svietit do dipleya ? Ja si nenecham , nemam dovod a navyse zaklapnem ho a pozeram cez to kukatko.Display vyuzivat nemusis , mozes. Nieje to zla vec. Ak je spinavy utre sa , dostanes s kamerou handricku. Co je ovladanie poslepu ? To som nejako nepochopil ?
    Ovládání poslepu - sáhnu na knoflík o kterým vím že tam je aniž bych se na něj musel dívat Tím spíš, že většinou se filmuje po slunku ne proti němu
    Tak jak tak display žere víc baterky a jak jsem řek, oproti klasickým tlačítkům nevěřím že má dotykový display takovou životnost a výdrž..
    Možná se mýlím, ale mně by to nevyhovovalo..

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání