Citace Původně odeslal Connor
warlord: clovece, to je dobry

all: bedna je to miditower KME (model 25xx nebo tak neco uz si nepamatuju) a krome vetraku ve zdroji jde do ni dat vetrak dopredu (to na prd, nema to poradne co nasavat a pres kabely se to az k desce nedostane) a potom tam lze pripevnit jeden 60x60 na zadni stenu kousek pod zdroj...jenze problem tech malych vetraku je hlucnost a i tak mi to teplotu nesnizilo o vic na 2 stupne a to mi nestaci.

Zatim vidim jako vhodne reseni tohle:
1) Takze podle vas se priklanim k variante windtunnelu (dira v bocnici primo naproti cpu) a podle toho jak zabere se uvidi co dal.

2) Jako dalsi ukon me napada vyriznout diru bud na zadni strane (pokud to pude) anebo na horni strane a dat tam vetrak na odvod vzduchu ven.

Vsechny diry budou 8cm velky na vetraky 80x80.
Myslite ze ma pripadne smysl udelana bocni diry 2? Jednu na windtunel a druhou trochu niz na vhaneni vzduchu na mb a vga?

Btw nakup nove bedny planuju (chieftec bx), ale do te doby se nechci trapit s topicim bartonem (2600+ na 11,5*200) a bohuzel vetraky nelze standardne kam uchytit, takze jediny reseni bude strihani der.

hlavne nezapomen, ze je nutne víc vzduchu vysávat nez nasávat...
R9700 muzes elegantne vyresit treba Whisperrockem 4 , silencerem od Arcticu atd.