Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Mala distibuce + init level

Standardní Mala distibuce + init level

Dd,
    Neznate nejakou malou (1 disketa) distribuci? Spise na zachranu systemu nez na praci. Zkousel jsem Paul, ale moc mi nevyhovuje. A ještě jedna otazka, spis pro zajimavost jake jsou rozdili v init level, vim ze 3 je konzole a 5 Xfree, ale co treba 4 ci 1? Skoda

Standardní

http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=34949 and many many more navic mas lepsi bootovat z CD...
    a inity sou zavisly na kazde distribuci, nektery distra maji treba jen 3 inity (plus 2: shutdown a restart)
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

A jeste takova otazka, uz jsem s ptal, ale :
    jde nejak zvetsit ext2 disk? Vim je o tom plno diskuzi, ale tam jsem nasel jenom neco o gpart, ale ten se musi naistalovat (make) a to u rescue disku nejde (aspon MDK, ale asi ani na Live CD). Tak co pouzit u toho rescue a MDK? Je tam akorat fdisk a s tim asi nic neudelam. Aspon tam nikde neni resize ci nejak tak. Skoda

Standardní

NO jo, ale ja nechci zadny dalsi ulity, ty nejdou naistalovat na rescue disk od MDK, tak je jenom fdisk, a tak se ptá jestli to s ním jde?

Standardní

tak si naser
    kdyz chces zjistit jestli to s nim jde, tak si zjisti jaky programy na nem jsou a jestli jdou na to pouzit
    Slackware...because it works

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání