Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Lze reklamovat desku kdyz na ni rve aktivni vetrak?

Standardní Lze reklamovat desku kdyz na ni rve aktivni vetrak?

Mam mesic desku epox 8rda3+. Ma aktiva na NB a ten po 14 dnech zacal pri startu na par sekund rvat. Deska je jinak OK, ale ten hukot mi vadi. Lze to udat jako duvod k reklamaci?
    nekamaradim s vama

Senior Member Avatar uživatele honzAK
    Vliv
    299

Standardní

to chces bejt celou dobu bez desky? vem olej a vetrak trosku promazni a mas klid. za to to nestoji jit to reklamovat i kdyz pravo samzrejme mas ale oni by ti ho tam taky namazali.

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Ano hlučný ventilátor se jako reklamace uznává.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Standardní

Citace Původně odeslal honzAK
    to chces bejt celou dobu bez desky? vem olej a vetrak trosku promazni a mas klid. za to to nestoji jit to reklamovat i kdyz pravo samzrejme mas ale oni by ti ho tam taky namazali.
    myslis ze sem blbej? si koupim jinou a tuhle pak trebas strelim ne? no, ale mas pravdu ze mi ji stejne asi promaznou, coz nechci
    nekamaradim s vama

Standardní

Citace Původně odeslal VOiD
    Ano hlučný ventilátor se jako reklamace uznává.
    a myslis ze mi ji jak rika honzak namazou nebo mi museji dat novou? radsi bych novou, pac tato ma podle me extremne spatnej ten vetrak kdyz za par dni po tom co jsem ji koupil zacal ten vetrak rvat... kdyz to promaznou, tak driv nebo pozdeji zase zacne rvat...
    nekamaradim s vama

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal Xima
    a myslis ze mi ji jak rika honzak namazou nebo mi museji dat novou? radsi bych novou, pac tato ma podle me extremne spatnej ten vetrak kdyz za par dni po tom co jsem ji koupil zacal ten vetrak rvat... kdyz to promaznou, tak driv nebo pozdeji zase zacne rvat...
    Záleží kde jsi to koupil. Většina velkoobchodů nemá lidi a čas na to, aby něco opravovali. Někde jsem tu však četl, že v některých obchodech to opravují (vymění ventilátor).
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání