Citace Původně odeslal Markoff.tk
Citace Původně odeslal Hasich
TNTčko je na filmy v pohodě, umí i overlay, pod Win98 jsem používal detonátory 7.97, pod XP jsem zkoušel až TNT2M64, taky OK i na ovladače od mrkvosoftu.
Zkus některé starší detonátory, ale spíš se podívej, co máš nainstalováno za kodeky a filtry na zbrazení titulků a pod., v tom bývá většinou zakopaný pes. Pokud ti jde jen o přehrávání, tak na 99% DivX/XviD ti stačí directshow filter ffdshow a AC3filter

Mrkni do FAQ http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=39497
no pokial vie naozaj overlay a videl to tam uz niekedy tak bude pes zakopany v kodekoch, verzii driverov

ja som tiez u otca svojho casu mal na S3 trio 64+ overlay, ale pak sa mi ho tam dlho nedarilo dostat, nakoniec som s tym laboroval a vysledok bol taky, ze pokial som mal nainstalovany len DivX 3.11 bez dalsich kodekov video slo v overlay, pri akomkolvek dalsom kodeku uz overlay neslo, ale beztak sa tam nepozeraju filmy tak kvoli tomu nebudem nanovo instalovat windows abych si bol isty ze je cisty od kodekov... najjednoduchsie je mat kartu s korektnou podporou overlay GF2 MX400<

muzes mi vic osvetlit co je to overlay a k cemu slouzi jinak uz je vse OK....dik za pomoc