Dva známý si koupili nějaký Kissy (teď přesně nevím který, ale tyhle nový to samozřejmě nejsou) a ani jeden už ho nemá ... O něco lepší Kiss je od Jama - má lepší design, podle testů podstatně vyšší kvalitu obrazu a zvuku, ale ten je zase se zesilovačem, má o něco míň funkcí a novej model je pochopitelně vždycky až po Kissu ...Původně odeslal ace
Nevím, připadá mi to jako spousta prachů - když se dá za to, co stojí ten Kiss s diskem koupit ten Technosonic i DVD-RAM rekordér, tak nevím ...
Z mýho pohledu je neuvěřitelný, že to dodneška nebyli schopný dotáhnout, aby to fungovalo na sto procent jak má - jenom blbá implementace DivX 3.XX jim trvala přes rok a stejně jsou s ní problémy. Prostě je to polotovar (i když postupem času čím dál míň "polo"), který z mého pohledu sice splňuje požadavky na bastl, na kterej jsme zvyklí z IT, ale zdaleka nesplňuje (mojí) představu o konzumní elektronice. DVD kamery jsou taky skvělý, až na to, že když jsem je zkoušel, tak ani jedna nezvládla nahrát dýl než 15 minut bez rozsypání obrazu - to je beta verze, tohle se nemá prodávat. Až ty DivX dotáhnou do konce, už je budou mít jenom sběratelé CDček na váhu![]()
Pro nadšence jsou tu i jiná zařízení - třeba ten satelitní box, kterej běží na linuxu (bylo to nedávno tuším v SaV?), tam si ale na rozdíl od tohohle může člověk leccos dodělat.
Nechci, aby to vyznělo jako přehnaná kritika, ale prostě elektronika musí jet na sto procent - žádný kousnutí, cukání, resety a tak, toť můj názor.