Ja s tebou souhlasim, ale jde o velke penize a 95 procent hernich maniaku si nemuze dovolit tak drahe karty a ja chtel rict, ze kdyby se ty hry optimalizovaly (jako na PS2) tak cloveku s GF3 pojede hl2 dobre a tobe SPICKOVE, atd ...Původně odeslal Spajdr
Vem PS2, stejny HW a kvalita her se zlepsuje, proste mackaji z toho HW maximum .... A v PC svete jsou prakticky jen dva vyrobce nVidia a ATI, takze nejake optimalizace by bodly ...))
Ale ja myslim, ze je zajima jen to, ze se nekomu 9800Pro zda slaba, kdy je na spici.....))
Ja bych si taky kazdy mesic koupil novou kartu, ale to by mi utekla pritelkyne ....Proste mi jsme HW manisci a hrajem si, za velke penize, ale ti co to vyrabi, si nehrajou, ale zdimou ..... A to mi fakt vadi a pak se mi libi takovy ty recenze jako Voodoo5 = 9800 ...
Kdy V5 ma DX7 a no shaders a je to prehistoricka karta a je v unreal engine stejne vykonna jako 9800.
Z 98 procent grafik, co jsem prodal je R9200, 1,5 procenta R9600xxx a 0,4 procenta nVidie a 0.1 procenta karta nad 7000 kc s DPH. Kdyz nekomu delam sestavu a od to chce na hrani, a reknu mu, ze mu chvilku vydrzi R9600XT, nebo FX5700U, tak se mi vysmeje, ze neni magor, aby kupoval kartu za 6000 kc a tak dostane R9200 za 2200 a je happy ...![]()