Citace Původně odeslal svaca
Padlo tu hodne nazoru, a postrehu, ze NEVADI, ze nvidia PLNE nepodporuje DX9.0 (me je tedy DX9.0 u ***. ale ..),jasi myslim, ze to vadi HODNE, protoze po HL2 a DOOM bude nasledovat HODNE podobnych her a tam ma ATI rozhodne navrh, dale ATI mela problemy s ovladaci a kompaktibilitou ve hrach, ale ja mel 1,5 roku 8500 a ZADNY problemy jsem nemel ..... a s R9700 take nemam, takze to bych sem netahal ....

Dnes si nikdo nedovoli udelat jen hru pouze pro ATI, nebo nVidii, jako tomu byvalo drive .... A nVidia to s FX kartama proste pokakala a ted se z toho hrabe pomoci 5700U a 5950U, ale ostati karty stoji za *** .....a to nemluvim o vyhlazovani .....
A nezlobte se na me (hlavne ty Spajdr) ale kolik lidi v republice ma 9800Pro a vys za 10000-15000 a rika, ze je to slaba karta ?? Jsi blazen ? Ano je to slaba karta, nebot, tohle vsechno je nesmyslny boj ..... o prvenstvi, ale pochop, ze 0,05 procent cechu si kvuli hrani koupi kartu nad 10000 !!!! Ja mam obchod v 20000 meste a jezdi lide ke me ze Steti a Melnika (jsem v Roudnici n.L) a prodal jsem 9800Pro 2 KUSY.

Proste nekdo udela Radeon15000 a pak vyjde 3Dmark 2006 a zase se to nehejbe .... ))

Ale rozhodne jsem chtel rici, ze ATI ma momentalne navrch, ale stacilo by mi, jako hraci, aby se hry optimalizovaly a fungovaly jako Medal of Honor, nebo Call of Duty, nebo Unreal, atd, ale to se bavime o OpenGL a vymakanem engine, ale ne o DX9 a fa Microsoft ......

BTW, co kdyby byl AutoCAD a 3Dstudio v dirextX, co myslite, dalo by se to pouzivat na karte a 15000 ? )))
Toto som ako trosku nepochopil: najprv pises ze dx9 nvidiacky vadi, lebo hl2 a doom3 a potom pises ze si firma nemoze dovolit urobit hru iba na jednu grafiku...
R9700pro mal brat problemy, ja mam r9500 problemy, vyriesil to reinstall.
Dnes uz nema zmysel sa bavit o kompatibilite. Ano, radeon (aka radeon 7000) mal mozno trocha problemy s drivermy, ale to uz bolo daaaaavno...
Momentalne si myslim ze cenovo aj vykonovo su oba grafiky (ati, nv) vyrovnane.
Ad prof. karta pre 3dm - ved to su obyc. karty so spec. driverom, kt. zapina hw urcyhlovanie. Takze myslim ze by to v pohode islo (ak narazas na ati a nv). Resp. ono by to mohlo idst na matroxe za 50000 (s 512ram ) este lepsie...

EDIT: kua preklepy...