Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Potrebuji zalohu ROMky IPAQ 3870...

Standardní Potrebuji zalohu ROMky IPAQ 3870...

Lidi help, kamarad potrebuje zalohu ROMky na IPAQ 3870, pri flashi na PP2003 mu to smazalo veskere informace o tom modelu, pokud tomu nekdo rozumi a vi, co to potrebuje, ozvete se mi pls. (Placal nebo o nejakem asset_image ci co, ale ja tomuto nerozumim, takze zkousim...)
    Dikes.

Standardní

Potrebuji udelat toto, tak pokud nekdo ma ten IPAQ 3870, tak se mi pls ozvete, dikes.
    2.3. Backing up PocketPC
    This operation is very similar to the previous one:
    In the "Start" menu, tap on the "Programs" entry.
    Tap on the "File Explorer" icon to launch File Explorer.
    Locate the BootBlaster icon (probably somewhere in "My Documents") and tap on it to launch it.
    Tap on the "Flash" menu.
    Tap on the "Save Wince .gz Format" entry. A popup window will open, asking you to confirm.
    Tap on "Yes" to confirm.
    A progress bar will display, and after 5 minutes (on my iPAQ 3850), a new popup window will appear, stating that the Wince segment and Assets were successfully saved, giving you the location of the "wince_image.gz" file (normally "\My Documents\wince_image.gz", and of the "asset_image.gz" file (normally "\My Documents\asset_image.gz". Tap on "ok"
    Tap on the "X" button to close BootBlaster.
    Tap on the "X" button to close File Explorer.

Ten SW na to udelani image mam, takze uz jen shanim dobrou dusi s tim IPAQem co je mi ochotna s timto helpnout, dikes vsem.

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní

Tak jsem to chtel udelat, ale nemuzu najit "BootBlaster icon" (probably somewhere in "My Documents")" to tu bohuzel nemam.

Mam na nem Windows Mobile 2003
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Standardní

Timto chci VELICE PODEKOVAT HYNCHENZOVI, velice rychle zareagoval a pomohl mi vyresit problem, ktery jsem mel. Jeste jednou DIKY.
    Paja_K

Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní

Citace Původně odeslal Paja_K
    Timto chci VELICE PODEKOVAT HYNCHENZOVI, velice rychle zareagoval a pomohl mi vyresit problem, ktery jsem mel. Jeste jednou DIKY.
    Paja_K
    Tohle potesi, od toho jsme ale prece tady.

Standardní

Muzu Vas moc prosit? Mam podobny problem, potrebuju taky ten asset_image.gz, muze mi to mooooooc prosim nekdo poslat? Diky moc!
    wuffi@centrum.cz
    1.(muj):Duron 1600@XP2200+, homemade watercooling(CPU,GPU),ECS K7S5A, 384MB 333mhz@ 300 CL2, 80GB Seagate, Gigabyte DVD+-RW,CD Sony 52X,Gainward Ti4200@315/603, Edimax 100Mbps, 17\" Nokia 447F, Win XP, 250W EC(silent-thx2Daso) ;Dataphone2+256mb A-data
    2.(meho kluka):CPU P4 2,4GHz 800FSB@3,22GHz (1,57V real),homemade watercooling(CPU,NB,GPU),MB Gigabyte,2*256MB 400MHz CL2.5@358MHz, 160GB Barracuda7200.7+, CD Toshiba 40X, Sapphire R9800Pro@440/380, SB Audigy2, 21\" Dell P1110 , WinXP, 350W Fortron; ET Smatphone+NB

Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní

Citace Původně odeslal wuffi
    Muzu Vas moc prosit? Mam podobny problem, potrebuju taky ten asset_image.gz, muze mi to mooooooc prosim nekdo poslat? Diky moc!
    wuffi@centrum.cz
    Mas PM.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání