Citace Původně odeslal Jumbik
No nevím jak ostatní lidé tady ale se svoji 9700 jsem velmi spokojený a to že má NV kartu která má celkově větší počet maximálních snímků mi nijak nevadí. Kamarád ji vlastní a nemůže si ji vynachválit (NV) ale podle mě když si pustí Shader mark 2.0 tak mu sklapne. Radeon mám proto že mám radši větší počet stabilních snímků a né větší počet maximálních. Pokud je tu někdo kdo vlastní 5900 SP tak ať se ozve. Já potřebuji aby moje karta měla plnou podporu DX 9.0 a to mi 5900 SP neposkytne proto jsem si koupil 9700.
Jo přesně to je dneska honička za nejvyšším nebo průměrným FPS, ale mě by docela zajímalo jak jsou na tom dnešní karty právě v nejzátěžovějších situacích, vo tom se jaksi nikde nemluví. Hlavně že víme že v UT nemá FPS 300 ale 301 . Všechny dnešní testy sou dneska postavený na hlavu, jako jedno z důležitých kritérií bych si představoval třeba čas kdy test běžel pod 25 FPS, samozřejmě minimální FPS a ještě k tomu třeba všechno znázorněný v grafu se závislostí na čase a hlavně testovat ne hrách a ne blbomarkach 0X!!