Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Reklamace u CC

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní Reklamace u CC

Nejak nechapu co se s nima deje,mel sem za to,ze je to seriozni podnik,ale:

Odesla mi deska Epox 8RDA+,proste odmitala najet,tak sem povymenoval soucastky,nic,nakonec sem vzal desku+cpu+ramky do 100megy tady v Liberci,tam mi po odzkouseni rekli,ze vada je opravdu na desce,tak sem si byl nucen zakoupit desku tam(bylo to mezi silvestrem a vanocema-nikde jinde nebylo otevreno),protoze na kompu sem musel pracovat,navic si za to 100mega zauctovala 100Kc poplatek
    Po tydnu mi napsali z CC,ze pry deska jede,a co sem mel za problem.Tak sem tam odepsal email,volal sem a to mi rikali,ze je deska v poho,a ze ji zrovna posilaji zpet,no a je to jiz dele nez 14 dni,spis 3 tydny a oni nereaguji na moje emaily,dovolat se tam nemuzu(nevim proc,asi bude ale chyba nekde u me) a na ICQ mi neodpovedeli ani jednou,ackoliv to zkousim cca obden
    Jeste mi je divny,ze kdyz sem si objednaval vypalovacku v dobe,kdy sem tam mel tu desku,tak tu byla hned,ale deska je asi v pr..li
    Ma nekdo podobny zkusenosti?
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní Re: Reklamace u CC

Citace Původně odeslal mejla
    Nejak nechapu co se s nima deje,mel sem za to,ze je to seriozni podnik,ale:

Odesla mi deska Epox 8RDA+,proste odmitala najet,tak sem povymenoval soucastky,nic,nakonec sem vzal desku+cpu+ramky do 100megy tady v Liberci,tam mi po odzkouseni rekli,ze vada je opravdu na desce,tak sem si byl nucen zakoupit desku tam(bylo to mezi silvestrem a vanocema-nikde jinde nebylo otevreno),protoze na kompu sem musel pracovat,navic si za to 100mega zauctovala 100Kc poplatek
    Po tydnu mi napsali z CC,ze pry deska jede,a co sem mel za problem.Tak sem tam odepsal email,volal sem a to mi rikali,ze je deska v poho,a ze ji zrovna posilaji zpet,no a je to jiz dele nez 14 dni,spis 3 tydny a oni nereaguji na moje emaily,dovolat se tam nemuzu(nevim proc,asi bude ale chyba nekde u me) a na ICQ mi neodpovedeli ani jednou,ackoliv to zkousim cca obden

Tak sem se tam tedka dovolal,a pry odeslano 30.ledna,takze chyba by mela byt na strane posty,no uvidime,kazdopadne mi je divny to ze mi neodpovedeli na email,no dam vedet jak sem dopadnul
    Jeste mi je divny,ze kdyz sem si objednaval vypalovacku v dobe,kdy sem tam mel tu desku,tak tu byla hned,ale deska je asi v pr..li
    Ma nekdo podobny zkusenosti?
    Tak sem se tam tedka dovolal,a pry odeslano 30.ledna,takze chyba by mela byt na strane posty,no uvidime,kazdopadne mi je divny to ze mi neodpovedeli na email,no dam vedet jak sem dopadnul
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

No je to opravdu divný, pak dej vědět
    IBM ThinkPad T40

Standardní

inu czech computer - klasicky vysíraj
    Nikon D50/70 + spousta hraček.Prace D3 + 14/2,8 + 24-70/2,8

Standardní

mno asi toho maju plne zuby a mienia skoncit ako sr..kovy podnik s lacnou bizuteriou
    inak si to neviem vysvetlit
    ja mam s nimi teraz problem s reklamaciou ocz ram vid deoxov prispevok (ja som jeho brach)
    evidentne je poskodena, ked som ju dal len samotnu div ze as XP nepoond..l, vobec mi nenabehol a potom som si enablovat fast boot a tu ho mas z 512 MB mi precitalo nejakych 133MB pozeram - to co nasledovat dalsi boot a tam ho mas 122MB mi vyhadzuje system a hlaska pri oboch nieco ako read write failure ci co
    a v cc ze v pohode
    mno neviem ale chcel by som mat tu zostavu co to na tom testovali, to by som sa tam mohol aj vyzvracat a slo by to v pohode...
    sorry za pripadne neslusne slova ale snazil som sa krotit a nechcel som byt voci nim nejak zhovievavy
    P4P800//2.6HT//2x512/400OCZ//XFXG4Ti4200//fortronATX-300GTF//LGF900P//CDRW-Asus//DVDToshiba1802//80GB7200Seagate//

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní Reklamace u CC

Tak deska dorazila,byla to chyba ceske posty,takze v tomto smeru se CC omlouvam,
    na druhou stranu mi je divny,proc se mi na email neozvali,zvlast po tom,kdyz sem desku vyzkousel,slapala cca 30 minut,pote restart a uz se nedostanu ani do biosu,po telefonu mi chlapik tvrdil,ze je deska v poho,co se s ni mel vlastne za problem,nakonec to bylo reseno vymenou desky-bohuzel k my smule sem samozrejme dostal starsi revizi,na OC sem mohl zapomenout,takze ji posilam opet zpatky,uz me to stalo docela dost penez(na studenta),tak doufam,ze od nich tedka dostanu uz dobrej kousek

Standardní

Zajímavý, já jsem s nimi nikdy neměl problém a když už, tak jsme ho rychle nějak vyřešili k mojí spokojenosti. Vždycky jsem řešil osobně, v tom může být samozřejmě rozdíl, ale různé problémy s komponenty (a vůbec s IT) jsou někdy mezi nebem a zemí Oni Ti taky nebudou posílat desku, která je špatná jen tak - taky platí poštu a brzy se dostanou pod úroveň svojí nákupní ceny.

Já jsem např. v poslední době reklamoval 3x za sebou tu samou desku, abych zjistil, že ji odpaluje zdroj Naštěstí se ale i tohle vyřešit dalo
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    Zajímavý, já jsem s nimi nikdy neměl problém a když už, tak jsme ho rychle nějak vyřešili k mojí spokojenosti. Vždycky jsem řešil osobně, v tom může být samozřejmě rozdíl, ale různé problémy s komponenty (a vůbec s IT) jsou někdy mezi nebem a zemí Oni Ti taky nebudou posílat desku, která je špatná jen tak - taky platí poštu a brzy se dostanou pod úroveň svojí nákupní ceny.

Já jsem např. v poslední době reklamoval 3x za sebou tu samou desku, abych zjistil, že ji odpaluje zdroj Naštěstí se ale i tohle vyřešit dalo
    Minulý rok bylo vše v pohodě, ale od nového roku, je člověk někdy musí upozorňovat aby něco už poslali, že na to čekám, že skladem to bylo a dokud jsem neposlal stížnost v kopii i na vedoucího CC, tak mi nic nepřišlo, pak to najednou bylo na druhý den.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    Minulý rok bylo vše v pohodě, ale od nového roku, je člověk někdy musí upozorňovat aby něco už poslali, že na to čekám, že skladem to bylo a dokud jsem neposlal stížnost v kopii i na vedoucího CC, tak mi nic nepřišlo, pak to najednou bylo na druhý den.
    Já tam taky řešil něco, co mi na reklamacích vysvětlili, že buď budu čekat až měsíc a nebo, že si místo toho můžu vzít jiný, ale že mi od toho původního odečtou z aktuální ceny (ne z té, kterou já jsem zaplatil) ještě asi 10 procent manipulační poplatek a k tomu zbytku si můžu připlatit (asi jenom to samé ) a koupit si defacto to samé znovu ... (protože tu samou věc neměli skladem ani ji nemohli objednat) No, to se mi moc nezdálo, požádal jsem jednoho z lidí, kterého znám a mám s ním vynikající zkušenosti, jestli jsou to opravdu jediné možnosti a - voilá - za cca 10 minut jsem odcházel s věcí novou, lepší a bez koruny příplatku

Prostě vždycky se to vyřešilo a já reklamuju minimálně, ale spousta věcí stojí v CC jen o pár korun víc než na VO, tak je koupím radši tam, protože mi to prostě za to stojí ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní re

Tak mi deska dorazila minuly tyden,po dohode s CC reseno vymenou,prodal sem ji Darth S.,po ubezpeceni,ze je to opravdu vymeneno,sem balik ani nerozdelaval a zrovna preposlal DS,ten se mi po vikendu ozval,ze sice reklamace byla uznana,ale poslali tu starou,nefunkcni,a samozrejme DS taky nejela,ja sem tedka za blbce,v lepsim pripade to DS pochopi,posle mi ji zpet,a ja ji na svy naklady zase odeslu do CC,kde bude opetovne lezet 2-3 tydny,a to se nezminuji o tom,ze si zapocitavaj 100Kc jako postovny(nekdo se tu zminuje,ze pry se jim to nevyplati,ze to taky posilaj na svoje naklady tak to u me teda neplati),proste se mi zda,ze si me ten podnik dost podava,ale tedka to budu reklamovat potreti,takze pak asi budu pozadovat penizky pekne na ruku,je takova moznost ne?

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní Re: re

Tak mi deska dorazila minuly tyden,po dohode s CC reseno vymenou,prodal sem ji Darth S.,po ubezpeceni,ze je to opravdu vymeneno,sem balik ani nerozdelaval a zrovna preposlal DS,ten se mi po vikendu ozval,ze sice reklamace byla uznana,ale poslali tu starou,nefunkcni,a samozrejme DS taky nejela,ja sem tedka za blbce,v lepsim pripade to DS pochopi,posle mi ji zpet,a ja ji na svy naklady zase odeslu do CC,kde bude opetovne lezet 2-3 tydny,a to se nezminuji o tom,ze si zapocitavaj 100Kc jako postovny(nekdo se tu zminuje,ze pry se jim to nevyplati,ze to taky posilaj na svoje naklady tak to u me teda neplati),proste se mi zda,ze si me ten podnik dost podava,ale tedka to budu reklamovat potreti,takze pak asi budu pozadovat penizky pekne na ruku,je takova moznost ne?
    Takova moznost je, pokud se ti 3x za sebou vyskytla stejna zavada. Jinak postovne by ti rozhodne nemeli uctovat, jelikoz naklady spojene s reklamaci jdou na ucet prodejce...
    Stipendium peccati mors est
    Si peccasse negamus, fallimur, et nulla est in nobis veritas

Přesto, že bouře nad jezerem věští blízkost konce, pohyb nebes je plný síly!

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    42
    Vliv
    307

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    Mám bohužel PŘESNĚ stejné zkušenosti. Možná je to tím, že se nějak změnilo personální obsazení... CC byla poslední z velkých firem, kde jsem nemíval problémy...

Tak mi deska dorazila minuly tyden,po dohode s CC reseno vymenou,prodal sem ji Darth S.,po ubezpeceni,ze je to opravdu vymeneno,sem balik ani nerozdelaval a zrovna preposlal DS,ten se mi po vikendu ozval,ze sice reklamace byla uznana,ale poslali tu starou,nefunkcni,a samozrejme DS taky nejela,ja sem tedka za blbce...
    Jo, já mám v CC už dva měsíce podobnou anabázi s pamětí (ta 512 v podpisu) - nějak mi začalo doma padat PC, tak jsem to projel MemTestem, našel chybu během asi dvou minut - poslal jsem jim balík 2.2. (reklamoval jsem i zdroj - začal pískat - a navíc začal vrčet ventilátor; a kdybych se 5.3. neozval vedoucímu, tak bych dodnes nevěděl nic). No jo, ale 24.3. mi sice konečně přišel balík a nový zdroj, ale RAMka PŮVODNÍ (na papíru napsána výměna za č...., to jsem nikde nenašel, byl to můj původní modul - ostatně i podle zbytků prachu za nálepkou)... V pondělí udělám ještě jednou dusno (napíšu opět majiteli) a uvidíme. Kdyžtak se domluvíme a napíše nás tam (kdo teď má problémy) víc.

EDIT: tak se to konečně hnulo...ale je smutné, když to musí řešit a omlouvat majitel firmy a obchodník, který nedělá reklamace, ale řeší prodej... (tímto díky p. Matějkovi a p. Gajovi za vyřešení)

A ještě jedna "super" reklamace - odešel mi větrák na R9100 (Sapphire, 64M/128b.), pasiv u nich není možno bez ztráty záruky vyměnit... Tak jsem to 2.2. poslal do Cybexu, taky nic, ozval sjem se jim 5.3. jako CC, 10. jsem měl kartu doma, jenže 64 bit. Tak šla obratem zpátky a ve čtvrtek mi na účet přišly peníze. Tam se mi slečna/paní rovnou omluvila a sama nabídla dobropis...

Menší nákupy běžně realizuju v Axesu, kde jsem s reklamacemi problémy neměl, ale to je možná i trochu o známosti... Větší věci jsem zatím vždycky řešil v CC...
    NB DELL E5480 (i5 7440HQ, 16 GB DDR4 Micron, 1 TB Micron M.2)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 400 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, TESLA SM 261, TESLA B-101, HP 5820, 2x DELL 2009Wfp
    PC2 DELL Optiplex 3050 (i5 7500, 16 GB DDR4 Micron, HD5450, 500 GB Micron M.2, 2 TB 2,5" Seagate, DELL 2009Wt
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání