Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: ICQ nezobrazuje diakritiku - mami to ne!!!!

Standardní ICQ nezobrazuje diakritiku - mami to ne!!!!

Dneska už po čtvrý jsem přeinstaloval kompletně wokna a teď když už je všechnot ak jak jsem si vysnil, tak mi přestala zase chodit v ICQ diakritika!!! Systémový fonty jsou v poho, jen to ICQ prostě blbne. Když dám třeba add user, tak je to v poho, ale jakmile si s někym píšu, tak to píše nesmysly... NEEEE!!!! Pomooc!

Standardní

V čem bych jedině mohl vidět problém - když mam otevřenej ten mesádž dialog, a dam vybrat font - tak tam je volba skript - a ten si myslim, že je špatnej. Ale nevim jak a kde a co.

Standardní

V čem bych jedině mohl vidět problém - když mam otevřenej ten mesádž dialog, a dam vybrat font - tak tam je volba skript - a ten si myslim, že je špatnej. Ale nevim jak a kde a co.

Junior Member
    Vliv
    261

Standardní

Pouzivej pouze pisma s CE (Streni Evropa) lokaci jinak ten font nezna ceske znaky!
    Pouzivej pouze systemove fonty, jinak se muze stat ze prijemcuv system zameni knihovnu za jinou o ktere si mysli ze je podobna. Ze z toho muze vylezt galimatyas je snad jasne. (Ty to sice vidis spravne, ale on ne)
    Nejhorsi pripad nastane kdyz jsou na dvou systemech dva soubory stejneho jmena, ale kazdy obsahuje jine pismo.
    1. Abit BE6, i440BX, Celeron566@850 256MB PC133SDRAM, KyroII4500 TV out, Seagate Medailist 13GB
    2. Asus PC-DL Deluxe dual socket603, i875P, 2x Xeon 2.4@2,65GHz, Arctic Cooling SP5-8ID2E-OL, 1GB ram, Seagate BAR V 80GB, SB Live 5.1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání