Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Bsplayer - VIDEO- DivX,Xvid

Standardní Bsplayer - VIDEO- DivX,Xvid

mam 700Duron, 32MB Rivu, 256Ram a mam nove detonatory a na prehravani videa pouzivam bsplayer, presto pri prehrava video se seka a zobrazuji se ctverecky!

Standardní

Kámoš měl Rivu a měl ten samý problém co ty.

Koupil G2 MX400 a je po problému.
    ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB

Standardní Re: Bsplayer - VIDEO- DivX,Xvid

Citace Původně odeslal Shankar
    mam 700Duron, 32MB Rivu, 256Ram a mam nove detonatory a na prehravani videa pouzivam bsplayer, presto pri prehrava video se seka a zobrazuji se ctverecky!???
    np stvorceky, rivu uz nepamatam tak neviem ci ma overlay,a le skus ho zapnut event. skus pouzit MV2 Player, ten bezi lepsie s takymito historickymi kartami...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    Citace Původně odeslal Shankar
    mam 700Duron, 32MB Rivu, 256Ram a mam nove detonatory a na prehravani videa pouzivam bsplayer, presto pri prehrava video se seka a zobrazuji se ctverecky!
    np stvorceky, rivu uz nepamatam tak neviem ci ma overlay,a le skus ho zapnut event. skus pouzit MV2 Player, ten bezi lepsie s takymito historickymi kartami...
    MV2 Player sem hned vyzkousel - vysledek je stejny - spatna kvalita - pritom video je v dobre kvalite... MV2 Player ma DS graf, ve kterem nejde temer vubec nastavit detalneji ikdyz zaskrknu filtry ruzne kodeky! takze je vse na default a tak sem zjistil ze napr, Xvid zere cely vykon procesoru a jeste se trha, nevim jak to udelat tak aby to slo jak DivX, ci jak nastavit aby se nezobrazovaly ty ctverecky

TNTčko je na filmy v pohodě, umí i overlay, pod Win98 jsem používal detonátory 7.97, pod XP jsem zkoušel až TNT2M64, taky OK i na ovladače od mrkvosoftu.
    Zkus některé starší detonátory, ale spíš se podívej, co máš nainstalováno za kodeky a filtry na zbrazení titulků a pod., v tom bývá většinou zakopaný pes. Pokud ti jde jen o přehrávání, tak na 99% DivX/XviD ti stačí directshow filter ffdshow a AC3filter

Mrkni do FAQ http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=39497
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní

btw posledne 2 verzie ffdshow uz obsahuju vlastnu podporu AC3 /konkretne ffdshow-20031028.exe a ffdshow-20031128.exe/
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Junior Member
    |||Kutná Hora (sometimes weekend), Praha 8 (week)
    Věk
    41
    Vliv
    267

Standardní

jo a u posledni verze mam pocit, ze je vyjeblej overlay mixer, ale nejsem si zcela jist ...
    jinak jeste muzes zkust mpc - http://cesnet.dl.sourceforge.net/sou...pc2kxp6476.zip (media classic player

Junior Member
    Věk
    41
    Vliv
    267

Standardní

jo a u posledni verze mam pocit, ze je vyjeblej overlay mixer, ale nejsem si zcela jist ...
    jinak jeste muzes zkust mpc - http://cesnet.dl.sourceforge.net/sou...pc2kxp6476.zip (media classic player

Junior Member
    Věk
    41
    Vliv
    267

Standardní

Junior Member
    Věk
    41
    Vliv
    267

Standardní

Standardní

tie štvorčeky sa zobrazovali aj mne pri prehrávaní DVD videa, ak som trochu viac pretaktoval procesor
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Citace Původně odeslal Hasich
    TNTčko je na filmy v pohodě, umí i overlay, pod Win98 jsem používal detonátory 7.97, pod XP jsem zkoušel až TNT2M64, taky OK i na ovladače od mrkvosoftu.
    Zkus některé starší detonátory, ale spíš se podívej, co máš nainstalováno za kodeky a filtry na zbrazení titulků a pod., v tom bývá většinou zakopaný pes. Pokud ti jde jen o přehrávání, tak na 99% DivX/XviD ti stačí directshow filter ffdshow a AC3filter

no pokial vie naozaj overlay a videl to tam uz niekedy tak bude pes zakopany v kodekoch, verzii driverov

ja som tiez u otca svojho casu mal na S3 trio 64+ overlay, ale pak sa mi ho tam dlho nedarilo dostat, nakoniec som s tym laboroval a vysledok bol taky, ze pokial som mal nainstalovany len DivX 3.11 bez dalsich kodekov video slo v overlay, pri akomkolvek dalsom kodeku uz overlay neslo, ale beztak sa tam nepozeraju filmy tak kvoli tomu nebudem nanovo instalovat windows abych si bol isty ze je cisty od kodekov... najjednoduchsie je mat kartu s korektnou podporou overlay GF2 MX400<
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    Citace Původně odeslal Hasich

no pokial vie naozaj overlay a videl to tam uz niekedy tak bude pes zakopany v kodekoch, verzii driverov

ja som tiez u otca svojho casu mal na S3 trio 64+ overlay, ale pak sa mi ho tam dlho nedarilo dostat, nakoniec som s tym laboroval a vysledok bol taky, ze pokial som mal nainstalovany len DivX 3.11 bez dalsich kodekov video slo v overlay, pri akomkolvek dalsom kodeku uz overlay neslo, ale beztak sa tam nepozeraju filmy tak kvoli tomu nebudem nanovo instalovat windows abych si bol isty ze je cisty od kodekov... najjednoduchsie je mat kartu s korektnou podporou overlay GF2 MX400<

muzes mi vic osvetlit co je to overlay a k cemu slouzi jinak uz je vse OK....dik za pomoc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání