Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: Case mod ještě nevím název

Standardní Case mod ještě nevím název

Tak sem konečně dodělal osvětlení. Zatím jen jedna fotka. Zítra to nafotím za světla.

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    295

Standardní

vypada to zajimave , vic fotek nahod .
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Senior Member mince Avatar uživatele a_WerOOn
    Vliv
    272

Standardní

zase jeden z tech prumernych modu..

ale jen pokracuj .. treba se to jeste vyvrbi...

Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II
    | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

no ono neni na chieftec moc co modovat (neni mod jako mod). ten kejs je dobrej sam o sobe. takze to je spis o vysperkovani.

Senior Member mince Avatar uživatele a_WerOOn
    Vliv
    272

Standardní

taky to nebylo mysleno nijak zle..

jen jsem podotknul ze to je spise v zacatcich..

Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II
    | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|

Standardní

Vypada to dobre... ...chieftec muzu...

Standardní

no z tohoto teda moc vidiet neni ale zatial to vypada na dalsi chieftec zo standardnym oknom, modnutymi dvierkami od dcase, elwire katodou a uv srackou vo vodnikovi ale je to aspon pekne a vyrovnane ako to tak svieti, uvidime co povie dalsie foto
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní Další

Tak sem vyfotil další. Ještě to není kommpletní. Čekám na LCD a chybí mě tam pár komponentů (no nechybí ale budou tam lepší). Jo a ještě přidám pár nálepek.

http://www.nightmare.unas.cz/stranka7.htm

Standardní

klasika ale ty dvirka se mi libej
    Full GAS...

Standardní

mno mas tam poriadok, je tam cisto upratane ako zoskatulky no ale napr > preco mas ten el-wire prepletany a nie tak aby bol zvonka vidiet ako ciara? imho by to bolo lepsie ale furt to je len chief trosku customu do toho moddingu ludia
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal daso
    no ono neni na chieftec moc co modovat
    no tak tohle byla super veta
    modnout jde snad uplne vsechno, ne?
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní

Moc se mi líbí jak jsi vyřešil umístění výměníku, jo hold chieftec, tam jde dát kamkoliv
    Pašák erda.

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

Citace Původně odeslal .::Richmond::.
    myslel jsem to tak, ze chieftec je uz sam o sobe vyladena bedna, ktera vypada slusne, ma vyresenej vnitrek a proto na ni neni moc co modovat. a strikat nebo vrtat do chieftecu je podle me trochu skoda (vzhledem k cene). a taky jsem napsal ze neni mod jako mod. pridani osvetleni, flexo a takovyhle detaily nenazyvam pravym modem. to je trochu vic prace (viz. treba Marty)
    BananaYoe: taky bych ten drat dal jen zepredu aby byl souvisly

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    mno mas tam poriadok, je tam cisto upratane ako zoskatulky no ale napr > preco mas ten el-wire prepletany a nie tak aby bol zvonka vidiet ako ciara? imho by to bolo lepsie ale furt to je len chief trosku customu do toho moddingu ludia
    MadCap
    Zdravím. Snažil sem se aby to nebylo jenom o tom, dokoupit katody, elwire a další serepetičky tak jsem tam aspoň trochu uspořádal kabely a uklidil. Jediný co to tam kazí je ten SATA datovej kábl-je hrozně neskladnej(nedá se moc ohýbat).
    vymyslet něco originálního je dost těžký a taky mě nic nenapadlo. a to sem přemýšlel dlouho
    třeba mě ještě něco napadne, říkám není to kompletní. Čest

Standardní

Citace Původně odeslal BananaYoe
    MadCap
    Zdravím. Snažil sem se aby to nebylo jenom o tom, dokoupit katody, elwire a další serepetičky tak jsem tam aspoň trochu uspořádal kabely a uklidil. Jediný co to tam kazí je ten SATA datovej kábl-je hrozně neskladnej(nedá se moc ohýbat).
    vymyslet něco originálního je dost těžký a taky mě nic nenapadlo. a to sem přemýšlel dlouho
    nechces si vyplnit signaturu-jakej mas komp?
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

MadCap
    ¨

pekna bedynka ale nevim proc nemas vodu na gpu.
    jinak sis s tim dal celkem dost prace
    jen tak dal !
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Standardní

Citace Původně odeslal Voky
    MadCap
    ¨

pekna bedynka ale nevim proc nemas vodu na gpu.
    jinak sis s tim dal celkem dost prace
    jen tak dal !
    protože mám objednanou ASUS V9950ultra a tam nevím jak to bude s chlazením pamětí.

to neller tady je podpis jenom mě tam nesedí paměti který sem musel vyměnit za hyperX nějak jebaly. Takže teď jedu na 768 OCZ dočasně doufám.
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

hmm me se ten mod docela libi,hlavne ta zelena barva se tam hodi...
    jo nekdo sem napsal ze chieftec se neda moc modovat vzdyt je to bedna jako kazda jina ne??(az na par malickosti,ale kdyz ma clovek predstavivost tak se da modovat vse)
    Mainboard ECS k7vta3,CPU AMD Athlon 1700+cooler master,256DDR RAM,Seagate Barracuda 40GB,VGA OEM ATI Radeon 8500 64MB DDR,case MidleTower BLACK/JJ-2029,DVD ROM Samsung,mouse-Logitech Dual

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

NJN Chieftec sa da velmi lahko modovanim doj...at .
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Standardní

Citace Původně odeslal .::Richmond::.
    myslel jsem to tak, ze chieftec je uz sam o sobe vyladena bedna, ktera vypada slusne, ma vyresenej vnitrek a proto na ni neni moc co modovat. a strikat nebo vrtat do chieftecu je podle me trochu skoda (vzhledem k cene). a taky jsem napsal ze neni mod jako mod. pridani osvetleni, flexo a takovyhle detaily nenazyvam pravym modem. to je trochu vic prace (viz. treba Marty)
    BananaYoe: taky bych ten drat dal jen zepredu aby byl souvisly
    přesně - chtěl jsem napsat to samé - Chief je už sám o sobě fajn.

PS: chválím za zelené světlo, po tom, co na mě všude všechno vybafuje modře už je to zas něco jiného... a cool. no a taky za ty repro Geniusy (Genius works... ) ....
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní Re: Další

Tak sem vyfotil další. Ještě to není kommpletní. Čekám na LCD a chybí mě tam pár komponentů (no nechybí ale budou tam lepší). Jo a ještě přidám pár nálepek.

http://nightmare.unas.cz/PC.htm
    Ta blondinka je Najlepsia !!
    Tu sa nechystas MODOVAT ?

Je Dobre !!
    • C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
    • MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
    • Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/

Standardní Re: Další

Ta blondinka je Najlepsia !!
    Tu sa nechystas MODOVAT ?

Je Dobre !!
    K tomu se nebudu vyjadřovat
    Když si představím, že jedna operace dnes procesoru trvá cca 0.000000001 sec, že během mrknutí oka dokáže 80.000.000krát přesunout čísla mezi registry, sečíst a odečíst je, během toho současně pětatřicetkrát překreslit všech 995.328 bodu na obrazovce a ješte si 130.000x ověřit, jestli jsem náhodu mezitím nestiskl klávesu nebo nepohnul s myší - tak se prostě musím zeptat:
    co ten Word už minutu KU*VA dělá ?!!!

Standardní

No bok je super, ale předek nic moc...

Standardní

Citace Původně odeslal Koudy

snad naopak ne ?
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    Citace Původně odeslal Koudy

snad naopak ne ?
    Proč naopak?? Ten předek se mi vůbec nelíbí.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání