Citace Původně odeslal PCnity
Ludia neuverite:

GPU: 515MHz - Stabilne
RAM: 860MHz - Stabilne

AGP: 85MHz - 1.9V (ak nastavim 2V nezapnem comp )

RAM mozem nastavit az na 931MHz!!!!! (a to maju 2.8ns)!!!! Po 1 minute hrania alebo 3dmaku 03 sa mi zacnu tvorit pasiky na monitore a po 2 minutach sa mi zacne komplete rozsipavat obraz. =>Je to dane totalnym varenim pamati! => Idem robit pokusi s OC a TEC. Uvidim kam sa dostanem... Ak na nu hodim rozrezany Titan TTC-D5TB(CU) pasiv na pamate a nejaku celomedenu pyramidku na GPU. Pamate a GPU su chladene jednym spojitym chladicom, aj napriek tomu ze je tam urcity vyskovy rozdiel. Priestor medzi RAM a COOLERom vypna nejaka biela zuvacka, ktorej moc neverim. -> Preto to chcem oddelit. Zospodu na to dam fukat 92 alebo 120mm vent... (Stojaty || zaveseny na chasi). Teraz som poslal mail do sparklu, ze mam FX 5950 a ze som si omylom vymazal BIOS a original mam na posahanej diskete, ci mi mozu poslat novy... ... uvidim co urobi flash. Dufam, ze nebudem muset vyhrabavat svoju staru PCIcku... No kazdopadne bude to zaujimave.
ty voe tak to je brutalni jestli ti tam pujde ten bios s FX 5950 tak budes moct jadro jeste o kus vic
Hod sem nejaky vysledky testu!!