robte si srandu z nvidie a jej mx odpadu,keby nie 3dfx vsetci by ste este zvracali nad software hrami 640*480 pri 15 fps.a 6000 moze byt v UT rychlejsia ako radeon9800,mali by ste vidiet ako moja 5500 kope radeona8500 v deus ex 1.6000 vie byt problemova ale ked sa modne a doladia sa drivery poskytne vam 8x rotated grid full screen antialiasing a voci nemu moze ist nvidiacky supersampling do horucich pekiel
![]()
najviac zboznujem takych @#$%^&* ksichtov,vie o tom velky kulovy,a hned sa montuje s nazormi co moze alebo nemoze byt pravda.tie testy len ukazuju aky potencial ta karta mala(aj ked jej cena,rozmery a sposob napajania nemohli vo svojej dobe prerazit),pretoze v casti testov vitazi i voci dnesnej spicke,hoci jej technologia je 3 roky stara.ukazte mi inu trojrocnu kartu ktora poda taky vykon-geforce to rozhodne nebude.
mozno sa zda ze niesom nestranny-niesom,dnesny vyrobcovia mi lezu hore krkom,najma nvidia so vsetkymi jej spinavymi trikmi,marketingovymi tahmi,mxami,fxami a neviem cim este.predali by vam aj kus hlinikoveho plechu pokial by sa dal vopchat do agp slotu..
co sa q3 tyka mali by ste vidiet verziu ktora ma implementovany motion blur,a ten vie iba voodoo5..ja osobne si 6000 zozeniem aj keby som mal predat obe oblicky..ako povedal dot,viva la voodoo![]()