Citace Původně odeslal Dawe
Kaslete na Sweexy a Neonlighty to jsou nepouzitelne skrine....
Kdyz uz musime zustat v teto cenove hladine (a u EC) tak Ti doporucim EC 5412 (napr. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25909) - vyjeli novou verzi a musim uznat ze se Eurocase cinil. Plechy jsou lepsi, mene labilni, displej v podstate povedeny, vnitrni prostor klasika lepsi EC a zdroj je 350W napodobeninma 120ky Fortrona, ale musim uznat ze na EC opet celkem povedena. Krom toho ta skrin ma velky modding potencial - vyrezat mrizky, atd. Sam jsem kdysi mel 5410 a modoval jsem ji o 106.

Za 1719 Kc vcetne DPH v CC to povazuji za dobrou koupi, v Levi ho maji samo jeste levnejsi...
Je uzka. To znamena mala. Mam jeji "sestru" a vim o cem mluvim - jsem v podstate omezen na horni dve 5,25" pozice, protoze v ostatnich mi suplik/cdrom koliduje s deskou. Zpracovani je slabsi - je nejaka zkrizena uz z vyroby, diky tenkym (a mekkym?) plechum uz mi umrelo par zavitu na sroubky
Nemluvim o tom, ze z te vlny na prednim panelu me vzdycky natahovalo na zvraceni, ale to je jenom muj osobni nazor.

Kamos ted koupil NeonLight a ten je silou plechu, zpracovanim, pevnosti i prostorem ve skrini jasne napred.
Ja hodlam koupit YeongYang yy5601 nebo 5602, sehnat se da bez zdroje za cca 1300 (www.pekro.cz). Nejvic se mi sice libi yy5603, ale tu nikdo do Evropy asi nevozi.

Case modding - nikdy bych do skrine nevyrezal diru. Elektromagneticke ruseni je svina.