Citace Původně odeslal Markoff.tk
Citace Původně odeslal EllE
Citace Původně odeslal Wuuduu
Nejak mas v tom paniku:
- nech je aj milion formatov, DVD mechaniky to citaju aj tak. Moja Toshiba bere +, - a RAM... viac formatov neexistuje. Ja mam LG 4040B, palim co mi pride pod ruku, minus ci plus a sebe na zalohy worku mam DVD RAM.
- zdaju sa ti ceny DVD paliciek velke? To snad nie, kua.... kludne si nejaku kup, pokial sa k nam dostanu BlueRay a pod. ja budem mat uz tretiu DVD napalovacku. Sak to snad nekupujes na cely zivot...

Zamyslas sa nad ?? ovinami.... ako bys mal dat za tu palicku pol miliona...
Co tu vyšiluješ ? se uklidni ! pro nekoho 6000 na priblblou mechaniku muze byt hodne. A taky ze to je hodne... vyrobni cena stale klesa, ale novinky prodavaji pekne draho, takze rejzuji presne na blbech jako ses ty kteri chteji mit vse nejnovejsi.
uplny suhlas s Wuduu, nieco ine ako DVD napalku si kupi len blb

neviem na akej planete zijes ale ja si viem cistonovu DVD-RW Toshiba kupit v Brne za 2400Kc, takze naozaj nechapem o akych 6000 melies, za ne sa daju zohnat spickove 8X modely a pomaly budu v tej cenovje relacii dvojvrstvove...

EDIT: precital som si Elle-ov komentar k 72x Kenwood. viac uz radsej no comment o zmysle diskusie...
Vubec si zjevne nepochopil ze diskuze je o BlueRay technologii cili i o vypalovackach pro ni... to zaprve
a zadruhe co se ti nezda na:

"Videl niekto 72x CD-ROM?"

"Tente system se zjevne vubec neuplatnil asi diky vysokym vyrobnim nakladum... myslim ze takovou mechaniku se nevyplati vubec kupovat kdyz uz je delsi dobu era DVDcek."

Si myslis ze obyc. CDROM je stale in jo ?