Citace Původně odeslal MV
Ja se taky tesil jak ji vyzkousim. Vcera jsem konecne byl v Czechcomputeru pro MSI 5900SP. Mel jsem ji objednanou pro kamose do novyho kompa, tak ze ji testnu. Ale nefunguje Normalne se ani neroztoci vetracek, proste je asi uplne dead (jenom kdyz zapnu komp, tak v tom vetraku malinko skubne a dal uz nic) To se ta reklamace asi protahne, protoze je v CC na sklade nemaji a termin dodani neznamy
Tusim tu uz niekto mal taky problem ze sa mu netocil vetrak, skus ho supnut do napajania pre chipsetovy vetrak ci to nepomoze (ked nic ine budes mat dalsie info pre reklamaciu)
Ak je to SP a nie XT mozno by som na tvojom mieste to rozbehalaj za cenu nejake bastlenie ako dostat na reklamacii XT

PS. Neviem co sa stalo ale odkedy som nainstaloval RC Cars a snazil sa ich rozbehat 1024*768 max detail + 4xAA/4xAF tak pri jadre na 450 uz zacinaju blbnut - na zaciatku kazdeho zavodu sa seknu nachvilu asi na 50% sa po par sekundach rozbehnu alebo BSOD nv4_displ.dll. Pritom som hral Halo na takej frekvencii aj 4hod v kuse a pohoda.