Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Strašně dlouhý spouštění systému

Standardní Strašně dlouhý spouštění systému

Nevim čim to je, do teď bylo všechno OK, ale najednou mi začal strašně dlouho nabíhat Windows XP. Dost dlouho tam je takovej to "NABÍHÁNÍ", pak to skočí na černou obrazovku, tam je to taky dost dlouho, pak skočí VÝTEJTE, to je taky dost dlouho , a až pak naběhne windows.
    Intel Pentium 4 1.8Ghz@2.7Ghz cooled by artic cooling Super Silent 4 Pro TC/ Epox 4BDA / Sapphire Ati Radeon 9500@9700PRO / 256 MB DDRam, 333Mhz / Seagate Baracuda 40 GB / DVD writer HP dvd300e / BLUE Cathode is used / BLUE Flexo too

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    286

Standardní

Ak nejde o ziadnu HW zmenu / zmenu driverov, tak skus skocit do C:\windows\prefetch a zmazat si to, preistotu odzalohovat.

Standardní

a urcite se to celou dobu jevi, jako by to nic nedelalo, ze?

nj, to znam - pokud mas pripojeni sitovy jednotky od "a" az do "z", a pri startu nejsou po siti dostupny, tak to wokna takhle silene zdrzi pri startu...

nejjednodusi je ty jednotky odpojit (tj. zrusit pripojeni ke sdilene slozce)

zadny nastaveni, aby je wokna pri startu nepripojovaly jsem zatim nenasel - takze nevite nekdo o necem, jak to nastavit?

Standardní

No ja mam podobny problem...zfrmatoval jsem cely C: a zacal instalovat windows, ale take kdyz mi skocila prvni obrazovka a nacitaly se winy tak uz mi takova ta carecka co tam beha prebehla asi 15x...normalne je to pri cistych winech otazka jedne maximalne dvou carek. Ale nainstaloval jsem ovladace a regcleaner v domneni ze to nejak pomuze a stejne nic. Mrknul jsem se proto do biosu a dal load optimized defaults (nebo tak nejak to je) a uz se mi nezpustili vubec winy...nekde to kleklo... tak jsem zacal znova instalovat ale dela to porad to same...na desce mam sitovku a raid a sata a vsechno jsem zakazal(az po instalaci) ale stejne to dela....(ovladace jsem stahnul 3,8catalyst a 4v1 hyperion) uz fakt nevim cim by to mohlo byt...Je to zajimave...protoze svuj pocitac mam uplne v poho s rychlosti a to i po 3 mesicech to nabyha na 5 carek tak tento pocitac...ktery jsem stavel pro sestru a svaru nechce naskocit podle mych predstav. Ach jo zkuste nekdo neco poradit...co by pomohlo. Diky za kazdou radu... Je to deska EPOX K9A2+ KT400, maxtor disk 80gb, radeon 9100, a 512mb ram Seitec, audigy 1
    Diky za kazdou radu..mejte se
    abit nf7-s rev. 1.2, AXDA1700DUT3C 9497156280001 JIUHB 0312XPMW, radeon 9100 st-lab, DDR 256Mb - samsung 400Mhz, cp5-7jdib-ol

Standardní

...co skusit vymenit IDE kabel
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

"VÝTEJTE" - to tam asi neskočí, fuj

Nevím, čím je tohle, rozhodně se to stává když jsou problémy s nějakou mechanikou (obvykle optickou), nebo médiem v ní ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání