Ale vžyť on píše, že neinstaloval NortonAntivirus, ale ostatní programy z balíku (asi Norton SystemWorks) - např. Norton Utilities. Mám to tak obdobně: Jako antivir AVG (už od verze 4) a kromě toho NortonSystemWorks (kdysi 2000, nyní jsem koupil upgrade na 2004PRO). Funguje mi to normálně (AVG jsem vždy instaloval dříve). Norton Antivirus také nainstalovaný nemám. Pokud by ale byl "v provozu" vždy pouze jeden z dvou nainstalovaných antivirů - myslím si, že by to problémy dělat nemělo. Představoval bych si to asi takto: Jeden antivirus běží pernamentně (např. AVG). Pro účely instalace druhého jej dočasně odstavím, nainstaluju druhý (např. NAV) a v něm zakážu veškeré on-line testy, kontrolu pošty, rezidentní štíty apod. Povolen by byl pouze sken systému (či adresáře,..) na požádání. Restart, opětovné povolení prvního antiviru (AVG). Druhý antivir není aktivní (možno zkontrolovat v běžících procesech či službách - případně zakázat pomocí msconfig). V případě zájmu je možno kdykoliv dočasně vypnout rezidentní štít prvního antiviru a ručně spustit sken toho druhého. Po jeho dokončení, opět návrat k normálu. Vím, že je to dosti "kostrbaté" řešení, ale podle mě je z hlediska možných konfliktů mezi dvěma antiviry čisté. Holt někdo si chce systém sjíždět dvěma programy, a toto by mu to mělo umožnit.Původně odeslal iv93611

Odpověď s citací