Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Nafouknuté kondíky co s tím???

Standardní Nafouknuté kondíky co s tím???

Zdar
    chci se zeptat vysaval jsem kompa, protoze jsem daval na CPU novej chladak od SPIRE (nejakej Skivecreak nebo tak nejak) mimochodem super chladic muj topic ma ted jen neco kolem 48-50 stupni pri full.

No a jak ho tam davam koukam ze kondiky mam total nafouknuty vsechny jsou z nich pekny buchticky, je fakt ze CPU uz delsi dobu netaktim protoze jednoduse nejde a je nestabil o takteni uz mi davno nejde, ale kompa potrebuju a nechci aby mi celej zhorel.

je to na reklamaci uspeju s tim

diky vsem
    ALBERT 8 mod, Athlon64 3000@3200, Abit AV8mGURU, 1GB Ram Apacer CL2, MS NX6600GT-VTD128 128MB, WD 160 GB SATA, Seagate 40GB PATA-bylo mi ho líto ak jsem ho tam nechal, CD-RW NEC 7700A, LG SuperMulti GSA-4163B, AudigyPlayer, GeniusHomeTheatreWood, move servis by Samsung SMS5100+Optical mouse+knipl

Standardní Re: Nafouknuté kondíky co s tím???

Citace Původně odeslal macek007
    Zdar
    chci se zeptat vysaval jsem kompa, protoze jsem daval na CPU novej chladak od SPIRE (nejakej Skivecreak nebo tak nejak) mimochodem super chladic muj topic ma ted jen neco kolem 48-50 stupni pri full.

No a jak ho tam davam koukam ze kondiky mam total nafouknuty vsechny jsou z nich pekny buchticky, je fakt ze CPU uz delsi dobu netaktim protoze jednoduse nejde a je nestabil o takteni uz mi davno nejde, ale kompa potrebuju a nechci aby mi celej zhorel.

diky vsem
    Jestli je v zaruce tak je to na reklamaci na 100% a mel bys uspet
    HP nx7400 - Sharp 550sh

Citace Původně odeslal macek007
    Zdar

diky vsem
    jestli to v zaruce neni tak si sezen novy a prepajej je jinak musej mit stejnou kapacitu, a aby se nenafoukly tak si opatri nejaky s vetsim maximalnim napetim vim o par lidech ktery uz preajeli a deska vali jako nova
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

No v záruce je protoze nastesti desky mely vzdy 3 roky tak ja to teda testnu pak napisu jak to dopadlo...
    ALBERT 8 mod, Athlon64 3000@3200, Abit AV8mGURU, 1GB Ram Apacer CL2, MS NX6600GT-VTD128 128MB, WD 160 GB SATA, Seagate 40GB PATA-bylo mi ho líto ak jsem ho tam nechal, CD-RW NEC 7700A, LG SuperMulti GSA-4163B, AudigyPlayer, GeniusHomeTheatreWood, move servis by Samsung SMS5100+Optical mouse+knipl

Kondíky přepájej, rozhodně nesmí být nižší to napětí, kapacita nemusí být nutně stejná, ale raději o něco větší, než menší. Opravil jsem tak už hafo nestabilních desek.

Member Avatar uživatele _Tomas
    Vliv
    279

Citace Původně odeslal Tony
    Kondíky přepájej, rozhodně nesmí být nižší to napětí, kapacita nemusí být nutně stejná, ale raději o něco větší, než menší. Opravil jsem tak už hafo nestabilních desek.
    Rekni me jedinej duvod, proc by si to mel sam prepajet, pokud je to v zaruce?
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání