Potřeboval bych sehnat nějakej program na sledování dat, který jsem stáhnul z netu. Nevíte, kde se dá nějakej takovej (zadarmo) stáhnout? Stačí mi úplně jednoduchej, jen aby to dělil na Up a download (a třeby i podle dní).
Potřeboval bych sehnat nějakej program na sledování dat, který jsem stáhnul z netu. Nevíte, kde se dá nějakej takovej (zadarmo) stáhnout? Stačí mi úplně jednoduchej, jen aby to dělil na Up a download (a třeby i podle dní).
pod windows by mohl stacit traffic meter
http://www.tramet.cz/
A umí měřit data zvlášť pro každého uživatele Win XP?Původně odeslal -=Majkl=-
Práce není žena, sama se neudělá...
AMD64 X2 4800+, 2GB DDR2 800 A-DAta, Asus M2N SLI nforce 560, Samsung 400GB SATA2, Hitachi 400GB SATA, Samsung 250GB SATAII, NEC 3520, Lite-On SH 16A7S,Sapphire HD 2600Xt pasive, Enermax 460W, Acer AL1923 19" LCD
notebook: HP OmniBook 6000 700MHz, 256MB, 20GB, Ati Mobility 8MB
Jo, jde to, už to vidím, teď jsem instaloval.Původně odeslal Kema
![]()
Práce není žena, sama se neudělá...
AMD64 X2 4800+, 2GB DDR2 800 A-DAta, Asus M2N SLI nforce 560, Samsung 400GB SATA2, Hitachi 400GB SATA, Samsung 250GB SATAII, NEC 3520, Lite-On SH 16A7S,Sapphire HD 2600Xt pasive, Enermax 460W, Acer AL1923 19" LCD
notebook: HP OmniBook 6000 700MHz, 256MB, 20GB, Ati Mobility 8MB
No ale není to free program, jsou nějaká omezení pro neregistrované uživatele? (nejspiš ano, takže rovnou jaká)
No, mě tenhle program ustavičně nefunguje...vždycky ho musim přeinstalovat.... a když funguje, tak neukládá data o trafficu, takže to je jenom efektivní měřák![]()
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
Tak jsem si tady na tohle měření pořídil DU meter. Je uplně suprovej - umí snad všechno. Stačí si ho stáhnout na www.dumeter.com a následně zaregistrovat.
Tím se dostávám k tomu, že mám náhodou dvě licence - mailem sem od nich dostal (asi omylem) dva licenční klíče. Tak kdo by chtěl ať mi napíše, já mu ten registrační mail zadarmo přepošlu. No, i v US dělaj soudruzi chyby![]()
freeware - DU Meter, BMEXtreme
bannerware - Connection Meter, Tramet...
pouzivam BME a CM, ale BME v zakladnej verzii toho moc nevie, CM vie aj viac uzivatelov myslim...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)