No ja mam podobny problem...zfrmatoval jsem cely C: a zacal instalovat windows, ale take kdyz mi skocila prvni obrazovka a nacitaly se winy tak uz mi takova ta carecka co tam beha prebehla asi 15x...normalne je to pri cistych winech otazka jedne maximalne dvou carek. Ale nainstaloval jsem ovladace a regcleaner v domneni ze to nejak pomuze a stejne nic. Mrknul jsem se proto do biosu a dal load optimized defaults (nebo tak nejak to je) a uz se mi nezpustili vubec winy...nekde to kleklo...tak jsem zacal znova instalovat ale dela to porad to same...na desce mam sitovku a raid a sata a vsechno jsem zakazal(az po instalaci) ale stejne to dela....(ovladace jsem stahnul 3,8catalyst a 4v1 hyperion) uz fakt nevim cim by to mohlo byt...Je to zajimave...protoze svuj pocitac mam uplne v poho s rychlosti a to i po 3 mesicech to nabyha na 5 carek tak tento pocitac...ktery jsem stavel pro sestru a svaru nechce naskocit podle mych predstav. Ach jo
zkuste nekdo neco poradit...co by pomohlo. Diky za kazdou radu... Je to deska EPOX K9A2+ KT400, maxtor disk 80gb, radeon 9100, a 512mb ram Seitec, audigy 1
Diky za kazdou radu..mejte se