Citace Původně odeslal jan555
Citace Původně odeslal Likedi
Di do MSI. Jestli novou desku pro P4 tak MSI, podle financí, 865 Neo nebo dražší 875 Neo. P4 se dneska vyplatí 2.4GHz/800FSB HT.
Tyhle rady jsou nejlepší - např. podle mě je ze "značkových" desek MSI největší shit!

Doporučoval bych, aby sis vybral desku, podle toho, která se Ti líbí, zkontroloval, jestli umí co umět má (najít si testy, podívat se po 4u, případně se zeptat) a je to. Radami jako "Di do MSI" bych nedoporučoval se řídit ...
MSI největší shit? a co je podle tebe nejlepší? Abit? Víš mám už třetí MSI desku a nikdy jsem neměl problémy, které bych nevyřešil upgradem biosu, a to jen v případě SCSI řadiče z doby kamenný. MSI možná nejsou nejrychlejší ale co se spolehlivosti týče tak nejlepší. Není to ani rok co jsem skládal nějaké AMD s Abit deskou. Mělo to být multimediální PC, ta deska na to papírově měla. Ovšem nakonec mi chodil jen zvuk a to v trojnásobné ozvěně. Jinak spousta firem už abit nedělá, a to kvůli desce ABIT BX133RAID, to byla pro dost lidí poslední kapka. Než něco takového napíšeš, nejdřív si to pořádně ověř. Spolehlivější než MSI je už možná jen GIGABYTE - a to kvůli DualBiosu, ale za mnohem vyšší cenu.