1.) No, ak mas dost financii na Opteron, tak nevahaj.Původně odeslal Cico Mico
2.) Tyan dosky predava v cechach Proca a od aprila budeme v EU tak by hadam nemal byt problem ani z dovozom, na SK o nikom neviem a ak Opteron, tak Tyan. Proca ma na SK pobocku, takze by (ak su rozumny) ti to hadam mohli objednat z ciech.
3.) Co sa tyka LOW COST tak som pocital ze by si si predratoval FSB aj nasobice + prerobil procaky na MP + podla Eaglovho navodu(ak by si mal smolu na "superlocked") aj na Mobile Athlon MP.
AMD 760MPX chipset sice nepodporuje 333FSB(ale barta ako jadro ano). Muselo by to bezat na vyssom nasobici a na FSB266, a 512KB L2 sa prave pri pomalejsej pamati prejavi este viac(vacsi percentualny bonus oproti 256L2 ako pri vyssej FSB).To je v sucasnosti sice pravda ale Dual Xeon je drahy a ma pomale pamate. PIVo zasa potrebuje ovela drahsiu fosnu(PCI-X) a celkovo tak vyjde rovnako draho ako dual Barton kt. bude vykonnejsi.Původně odeslal MadCap
Co sa tyka najlacnejsej zostavy tak tak niet o com, za 5000 mas dva procaky ktore tiez to PIVo v optimalizovanych app an multiproc zrusia. A HT nikdy nenahradi full dual riesenie.
A co sa tyka kuskov s A64 tak su do buducna dost skalovatelne(predpoklad minimalne 3G opteronov na soc 940). Okrem toho 64-bit rozsirenie prave v grafickych streamingovych aplikaciach ponukne velky bonus(mozno vacsi ako HT) a v nestreamovanych vedie uz teraz.