Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Zaruka na dovazene mobily

Standardní Zaruka na dovazene mobily

Jeden chlapek mi tvrdi, ze dava zaruku na novy mobil, ktery je dovezeny (asi Polsko), kterou potom muzu uplatnovat u kterehokoliv autorizovaneho servisu. Neni to blbost?

PS: mozna to nepatri do tehle sekce, ale nevedel jsem, kam to hodit.

Standardní Re: Zaruka na dovazene mobily

Citace Původně odeslal brzec
    Jeden chlapek mi tvrdi, ze dava zaruku na novy mobil, ktery je dovezeny (asi Polsko), kterou potom muzu uplatnovat u kterehokoliv autorizovaneho servisu. Neni to blbost?

PS: mozna to nepatri do tehle sekce, ale nevedel jsem, kam to hodit.
    To je nesmysl, tu reklamaci ti musi vyridit ten clovek, v autorizovanym servisu ti to zadarmo neudelaji.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

Standardní

presne tohle jsem si myslel, diky za potvrzeni.

Standardní

Tak borecek s inzeratem (viz. nize) mi rekl, ze jsem id**t, ze Nokie dovazeny telefon zdarma opravi v autorizovanem servise. Kdyz jsem mu rekl, ze to neni mozny, ze je to blbost, tak on na to, ze uz to dela 2,5 roku a ze ja urcite ani nemam penize a jenom blbe kecam.

DOVOZ NOVYCH MOBILU PO CELE MORAVE!!!!!
    Zaruka,dovoz,servis. Prodam Nokia 6610 za 6390,6100 za 6590kc,6600 za 13900,sonyeric Z600 za 9500,T610 za 7490 a dalsi dle vasich pozadavku.

Telefon: 603254207
    region Zlín

Standardní

u Nokii to tak je, Nokie maji nevim jak se to nazyva, ale koupis si Nokii v nemecku, a doneses ju u nas do servisu, tak ti ju u nas ZADARA opravi, ale musis mit od toho nejakej doklad samozrejme! Tusim ze je na toto tema clanek v poslednich Mobilitach
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Obecne to funguje tak, ze kdyz nekam prijdes s jejich vyrobkem a ten je evidentne v zaruce (napr. dle data vyroby), nedelaj problem a provedou vymenu/opravu. Treba jsem reklamoval HP palku primo u zastoupeni v Praze - podival na datum a vymenil kus za kus. Jim je to ve vysledku jedno, jestli jim to preda prodejce nebo primo ty.

Neco jinyho je, kdyz pak chces uplatnit neco ze zakona na ochranu spotrebitele, pak mas smulu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

jestli tomu dobre rozumim, tak kdyz mi nejaka firma xyz proda mobila (mam na mysli Nokiu) dotazeneho z venku a budu mit doklad, ze jsem ho koupil k urcitemu datu, tak mi ju do dvou let opravi v kazdem autorizovanem servise zadaco ?

Standardní

jo, ale pokud bude uplně na kočku a budou ho opravovat třeba pětkrát, tak ti v autorizovanym servisu peníze nevrátí!!!!!!!!!!!!! Jen Ti ho párkrát opraví

Standardní Mno jo

Jo je to tak, mas zarucak v nem datum, proste ti ho budou opravovat dokud se jim/ti to bude libit, u Nokie je problem: registr telefonu, sis ho nekdy zaregistroval na NOKIA Homepage, tak maj cislo mobilu a nemuzes po 3 letech rikat zes ho koupil pred rokem... ale kdyz mas znamy tak jde vsechno... mimoto kdyz se provadi zarucni servis tak se tusim v tom servisu primo zapisuje ukon a datum (jak kde)...

Co me dostalo: Kamos tady kdysi koupil SL45i s pulrocni zarukou (pred 31.12.2003 vcetne), mno ted studuje v Deutchlandu a posrala se mu klavesa (v ty dobe 1,5 roku starej mobil>>zaruka nad ramec (v CR probley), zavolal na servis v Osnabrucku, prijel pikolik s trandakem, vzal mobil a do konce tydne mu privezl uplne novej a snovym EU zarucakem (platnej vsude) na dalsi 2 roky... neni to bajo... proste servis... uz se tesim na 1.5.2004.
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Standardní

Citace Původně odeslal brzec
    jestli tomu dobre rozumim, tak kdyz mi nejaka firma xyz proda mobila (mam na mysli Nokiu) dotazeneho z venku a budu mit doklad, ze jsem ho koupil k urcitemu datu, tak mi ju do dvou let opravi v kazdem autorizovanem servise zadaco ?
    ja teda nevim.. me je uplne jedno jestli firma XY vozi mobily z polska nebo mongolska.. kdyz ti da ucetni dolad.. tak ti to muze byt jedno.. co te ma zajimat odkud to dovezl... predevsim odpovida prodavajici.. pokud neni v zarucnim lsite uvedeno, ze nejaky k Tvemu bydlisti geograficky blizsi servis ma opravu provest... naklady opravy , dopravy k oprave a z opravy ponese samozrejme prodavajici... u prodavajiciho lze uplatnit veskera prava ze spotřebitelskych smluv z OZ... jestli napise do zarucaku ze mas jit opravi do servisu NOKIA a tento je geograficky blizsi.. tak tam di a nech si udealt protokol.. naklady spojene s opravou ponese prodavajici... pokud bude 2x stejna vada tak po 3. muzes u prodavajiciho uplatnit prava z OZ.. nebo u vice vad.. nebo pri rozporu s kupnis ml. apod.. poud je servis geograficky dal.. tak te jakykoliv zblechyty prodejce nebo ustanoveni v zarucaku enmusi zajimat. a vse si musi vyridit na vlastni nakaldy prodejce... to je snad jasny... pokdu nebude chtit tak ČOI a pak soud.. no nic jinyho nezbude...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání