Tak uz mam ten DDTS-100 doma, za prve trochu sklamanie z mechanickeho vyhotovenia. Ovladac hlasitosti je o nicom, ked chcem pridat na maximum tak musim tocit ako blby je tam totizto el. potenciometer, okrem toho ma dost velku volu tak ze to posobi lacnym dojmom. Rozobrat ho, aby som zistil pouzite suciastky nemozem nakolko je zaplombovany. Co sa tyka zvuku, ked pustim stereo cez otiku z nforce
tak je zvuk dost o nicom, su prilis zvyraznene vysky. Mam s tym dalsi problem, ked cez optiku pocuvam hudbu tak to pri vyssich hlasitostiach vypadava, normalne sa akoby na 0,1s prerusoval signal vacsinou ked su v signale spicky. Skusal som pripojit dekoder a aj GW750 k inej zasuvke ci on nahodou nesposobuje spicky v napajani predsa je to len 700W
ale nepomohlo. Este skusim iny opticky signal z CD playera DENON 735 ci nebude problem v nforce. Dalsi problem, ke pustim film kodovany v DivX v DD aj na maximalnu hlasitost tak to ide prilis potichu, vsetko mam na maxime a sotva to poriadne ozvuci moju relativne malu izbu 16m2, pri pocuvani hudby (stereo) je hlasitost ok.