Zajimalo by mne neco blizsiho o tomto rozhrani, jak to spravne nakonfigurovat a spustit, abych pres to mohl stahovat. Predem diky.
Zajimalo by mne neco blizsiho o tomto rozhrani, jak to spravne nakonfigurovat a spustit, abych pres to mohl stahovat. Predem diky.
CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
Case Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w
No mě by to taky zajimalo vsichni rikaj jak je to super ale ja s tim fakt neumim
a co potrebujete napred se nekam pripojte treba czech irc: irc.felk.cvut.cz
a pak treba na #overclocking ale pozor lidi jsou tam zezacatku hodne neprijemny hlavne marty!!! nedoporucuju urity nicky jako je eraser007 erda a mnohe jine!!!!
Pašák erda.
zadaj do GOOGLEho "irc-manual" a ides... ...Původně odeslal Krimi 2000
![]()
P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB
uz je to tu asi 100x popsany... ale
stahni si klienta na irc. mas nekolik moznosti ty hlavni jsou www.mirc.cz www.xchat.org pak jsou tusim i najaky pluginy do mirandy...
jinak pro linuchare - bitchx a irssi
zadate nejaky NICK, zadate adrsu fornou IDENT@DNS.CZ zadavate jen ident, dns se vyplni sama, je dobre mit zaznam v dns, a ne jen ipcko. nektery servery vas nepripoji.
defaultne se pripojejes prez port 6667, jde to i jinak, ale ja to nikdy nepotreboval.
zadej server, na kterej se konektnes irc.i.cz , irc.cis.vutbr.cz , irc.felk.cvut.cz irc.funet.fi ... spousty moznosti....
a par prikazu.... / tim kliet pochopi, ze jde o prikaz a ne o text
/join #overclocking pripojeni se na kanal
/nick novy_nick zmeni nick
/part #overclocking odpoji se z kanalu
/quit odpoji se ze servru
to pro zacatek staci. pripadne dotazy zodpovim, na kanale jsem skoro furt ale ne vzy jsem duchem pritomen
jinak nebranim se osloveni s dotazem i primo na irc, ale nebyvam duchem pritomny od 05:00 do 16:00
/edit uplne sem zapomnel... muzete jet i bez klienta... z takzvame webove brany www.irc.cz sekce gateway, potazmo tusim www.ircnet.org ale tou si nejsem jistej...
jo jinak, ano, nerikam, ze jsem na kazdyho kdo tam prijde milej a vlidnej, ale koneckoncu nesoutezim o mister of oc sympathy, ze? :) lidi, ktery mi nejsou sympaticky to poznaji :)))
ROFLMAO !Původně odeslal eraser
![]()
![]()
![]()
Nepremejslel si i o chybe na druhem konci spojeni ?![]()
Na IRC se totiz nikdo neboji rict nazor od plic tak se nesmis divit kdyz ses ponekud drsneji konfrontovanAle spolek zapsklych neprejicih rozhodne nas IRC kanal neni takze se neni ceho bat.
Jinak navod ? Nerika se tomu www.google.com ?![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
imho lepsi nez www.google.com je zkusit mnou jiz zminovane www.irc.czPůvodně odeslal Dawe
ja snad jen doplnim...kompletne v cestine: www.mirc.czPůvodně odeslal Grizzzzly
Full GAS...
Dá se IRC používat,když jsem za proxy serveremMyslim ,že v napovědě jsem četl něco o tom,že to nejde...Je to pravda?
Normalni PC :)
neni , ale asi budes mit mensi potize s prijmanim a odesilanim souboru,Původně odeslal SOAD
Pašák erda.
jak kterej klient. treba muj bdevil proxynu neumi projit, ale klasickej mirc jo.Původně odeslal SOAD
JA mam mIRC v cesky verzi a nechodi mi to stejne...nasel jsem tam akoat zaskrttnuti proxy,ale nikde jsem nevidel kam napsat adresu proxy![]()
Normalni PC :)
Je to ve Firewall . Já jsem to zkoušel(včera večer) a nešlo mi to. Musí se tam zadat heslo toho proxy ...Původně odeslal SOAD
Tak bych byl rád , kdyby tu někdo postnul jak to rozchodit přes proxy.
Našel jsem toto http://www.mirc.cz/modules.php?name=...rticle&sid=125
Takže to vyžaduje jistou úpravu na Proxy; tzn. mít možnost změnit nastavení na proxy serveru.
kazdopadne mozte ist cez napr. IE - cez tzv webgate - cize ziadneho klienta nepotrebujetePůvodně odeslal Kon
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Nebo si můžeme posílat poštovní holubyPůvodně odeslal .:::iGor:::.
![]()
![]()
no jak myslisPůvodně odeslal Kon
ja som tiez vo worku nerozbehal kvoli proxyne a bloknutym portom klienta na irc ani na icq tak pouzivam webove rozhranie a neriesim to
EDiT: niekto hlada sposoby a niekto zbytocne dovody![]()
VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...
Snad nikoho naneštvu, že se dovolím na to zeptat.
Funguje ještě IRC ocguru ? a připadne na jaky adrese sem vyhledaval na irc.felk.cvut.cz a zadna podobna mistnost overlocking tam nebyla.
Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].
...fungujePůvodně odeslal aless
![]()
...skus ist napr. cez: http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi
Jo dobrý, uz příhořívá. to web rozhraní #overclocking funguje . Ted bych to chtel rozjet přes integrovany IRC v Opere tam sem v siti irc.felk.cvut.cz je tam přes 25k místnosti ale žádná overclocking ?? skusim jinou sít , v IRC sem total loser-lama
Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].
nějaké návody na IRC
http://rapidshare.de/files/12178990/...mmies.rar.html
http://www.kasshin.net/leech_guide.swf
mě to zatím stačilo![]()
pentium e2140 @ 2,8 (8x350, default), gigabyte EP35-DS3, zeppelin 2 x 1024 mb 800, dvdrw samsung 203D SATA, wd 640gb AAKS + wd 250gb AVJS + samsung SP0812N 80gb ATA, asus HD 3650 (875/2020), fortron 350w
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)