Cus nejak nemuzu najit zadnej soft, kterej by umel editovat frekvence v biosu. Chtel bych zkusit jinej bios ale moje karta nenajede na freq. ultry ani plny 5900.
Jeste bych rad vedel co delat pokud flashnu spatnej bios? Svuj uz jsem zazalohoval, ale co delat pokud karta po flashi nenajede? Je i jina moznost nez schanet PCI grafiku a flashovat pres to ?
Dikes JOHN
Jo pokud mate nekdo zajem hodim na web svuj bios z FX5900XT od sparkle. Karta je sice def taktena jako 390/680 ale jadro jede 520(mozna i vic jeste jsem ho max nezkousel) a jak jsem koukal na bios zda se ze hosi od sparklu byli liny delat jinej bios s volt. modem protoze bios se x-bios editoru hlasi jako plna FX5900. Sosnul jsem par jinejch XT biosu a vsechny jiny to detekuje jako XT. Je tedy mozny ze sparkle ma bios z orig. 5900 a jen snizene freq. Napeti by moho byt 1.6V ale to samozrejme jen spekuluju. Pls pokud mate nekdo cas a naladu tak to sosnete a dejte vedet.
Ten bios je tady: Jo pokud mate nekdo zajem hodim na web svuj bios z FX5900XT od sparkle. Karta je sice def taktena jako 390/680 ale jadro jede 520(mozna i vic jeste jsem ho nezkousel) a jak jsem koukal na bios zda se ze hosi od sparklu byli liny delat jinej bios s volt. modem protoze bios se x-bios editoru hlasi jako plna FX5900. Sosnul jsem par jinejch XT biosu a vsechny jiny to detekuje jako XT. Je tedy mozny ze sparkle ma bios z orig. 5900 a jen snizene freq. Napeti by moho byt 1.6V ale to samozrejme jen spekuluju. Pls pokud mate nekdo cas a naladu tak to sosnete a dejte vedet.
Ten bios je tady: http://www.mujweb.cz/www/maxoc/sparklext.rom