Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: 2 monitory - 1 vystup

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní 2 monitory - 1 vystup

Grafické karty nVidia mají standartní ovladačovou podporu pro 2 monitory...ale co mám dělat když mám jen jeden výstup?
    Někde sem slyšel že je možný připojit druhou kartu(jakoukoliv, třeba 1MB) a na ní připojit druhej monitor....jde to? pokud jo, tak jak

Standardní

no já mám v kompu hozenou starou 2megovou Ati na PCI a běhá mi to na dva monitory v pohodě, jediný co jsem trochu nepochopil, že když není u mě PCI grafika nastavená jako primární, tak mi ji XPčka nenajdou a jedu jen na grafiku v AGP. (vyskoušeno jak s GF3, GF2 a TNT2), když PCI je primár šlape vše jak má.
    Jo a pod Win 98 to běhá korektně na jakékoliv nastavení......nechápu ale asi to je Microsoft
    AMD64 2800+ 1,8@2,2 / MSI K8N platinum / gecube R9550XT 400/500@450/630 / Seagate 7200.7 8Mb cache 120GB / 1 Gb PC3200 cl2,5 / TV -Leadtek winfast 2000 deluxe /19\"Dell M992 a spousta dalšího šrotu....

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní

Citace Původně odeslal plumst
    no já mám v kompu hozenou starou 2megovou Ati na PCI a běhá mi to na dva monitory v pohodě, jediný co jsem trochu nepochopil, že když není u mě PCI grafika nastavená jako primární, tak mi ji XPčka nenajdou a jedu jen na grafiku v AGP. (vyskoušeno jak s GF3, GF2 a TNT2), když PCI je primár šlape vše jak má.
    Jo a pod Win 98 to běhá korektně na jakékoliv nastavení......nechápu ale asi to je Microsoft
    já mam hlavně debilního compa a když mu jednu grafiku přidám tak se trošinku hroutí-konkrétně mi nenaskočí ani monitor )
    Ale budu si pořizovat novýho tak tam už to snad půjde v poho...)

Ty sytémy sou vážně na hlavu: 2k sem musel dlouze přesvědčovat aby spustili novou grafiku a nechaly tu integrovanou na pokoj a Mandraky našly a spustily obě dvě )

Standardní

nenaskočí monitor ? a máš ho připojenej na jakou grafiku ? na tu v AGP nebo v PCI ? ono myslím že bios je v základu nastavenej na PCI primár, takže pokud je monitor na AGP grafice tak to opravdu nemůže naskočit....taky jsem stím dlouho bojoval ... stačí ho přehodit na PCI
    AMD64 2800+ 1,8@2,2 / MSI K8N platinum / gecube R9550XT 400/500@450/630 / Seagate 7200.7 8Mb cache 120GB / 1 Gb PC3200 cl2,5 / TV -Leadtek winfast 2000 deluxe /19\"Dell M992 a spousta dalšího šrotu....

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní

Citace Původně odeslal plumst
    nenaskočí monitor ? a máš ho připojenej na jakou grafiku ? na tu v AGP nebo v PCI ? ono myslím že bios je v základu nastavenej na PCI primár, takže pokud je monitor na AGP grafice tak to opravdu nemůže naskočit....taky jsem stím dlouho bojoval ... stačí ho přehodit na PCI
    já s tim moc neexperimentoval - je to Dell a u toiho je problém i připojit neznačkovou myš
    za 14 dní budu mít novýho compa a tam by neměl bejt problém...

Díky za radu

Standardní

Bohužel, i když je v BIOSu nastaven na AGP, ne vždy to tak Win pochopí. Sám jsem zkoušel (to už je dávno) ve Win98 (tam byla poprvé zahrnuta podpora více GK). Zkoušel jsem ATi Rage PRO 8MB AGP a 4MB PCI. MB QDI Advance2. Stále byla jako první ta v PCI. Ať jsem nastavoval v BIOSu cokoliv.
    Další věc, to že dáš druhou kartu do PC není výsada nVidia karet, ale obě karty musí být kompatibilní s tou funkcí ve Win. Takže ne všechny 1MB s tím budou pracovat a o ten druhý monitor se stará PCI karta samostatně.
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání