Dik ROBO, stale delam jeden pokus za druhym, ted ruzne stehuji vetraky, menim u nich otacky, nasledne zkousim limity CPU, RAM a dalsiho, CLEAR CMOS je muj kamarad a takhle vim co dal az to uplne prezenu.![]()
Dik ROBO, stale delam jeden pokus za druhym, ted ruzne stehuji vetraky, menim u nich otacky, nasledne zkousim limity CPU, RAM a dalsiho, CLEAR CMOS je muj kamarad a takhle vim co dal az to uplne prezenu.![]()
AMD Dual core Opteron 170@2600Mhz [260*10] 1,392Vcore, DFI LANPARTY nF4 nF4 SLI-DR, G.Skill 2Gb PC4000 HZ Series Dual Channel kit, BFG 8800 GT @774,1836x2046, Corsair HX620, LOGITECH MX510, SKYSTAR2 satelit, EIZO FlexScan L768 (6.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+)
vodnik: WB set od Pirse poslední revize, expanzka Cape Coolplex PRO 10, radiator Kadett E via Erty na nem Papst 4412 F/2GL, Eheim 1048 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
No vida, tak to bude presne ten samy problem co potkal me.
Mel jsem sice v planu nechat si GME nechat na svaba znovu nahrat bios, ale protoze byla deska v zaruce, tak jsem zvolil cestu reklamace a ted uz mam novou.
Diky Robo.
Muzu jeste sehnat nejake 8KRA2+, kdybyste nekdo chtel, prodal jsem jich tak 20 a sebemensi problem jsem nemel .....))
Cena cca 3200 s DPH ...
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
Totálně stejný problém jsem měl s EpoX 8K5A3+ (KT333).Prostě mrtvá deska.Tehdy tady v okolí už nikdo tuhle desku neměl a tak putovala do reklamace,tam flashli BIOS a vše zase OK
![]()
1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
Water cooling (Aquacool)
no jak to tak vypada, moznost flashovat bios se u techto desek zvrhla v mozne poskozeni biosu pri oc. je to ale k nevire. pravdepodobne maji nejak spatne zabezpeceno mozneho prepsani nejake casti eeprom![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
muzu potvrdit, mne klekla epoxka taky po vyssim OCPůvodně odeslal mISHA
![]()
nekamaradim s vama
Protoze jste SADISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
Chcem sa spýtať či doska Epox 8KRAI podporuje soft chladenie ako KRA2+.A či na nej niekto skúšal flashnúť Bios z diskety spôsobom ALT+F2 lebo som pri prezeraní úprav v biose našiel toto a trochu ma to znepokojuje
BIOS EP-8KRAI
1) Option "Boot up Floppy Seek" im Bios auf disabled
2) Problem beim Biosupdate mit ALT-F2 behoben !!!!!!!!!!!!!!!!
3) Problem nach Biosupdate (POST 52h) behoben
4) USB-Tastaturunterstützung unter DOS verbessert
Dík
Sempron(754) 2800+ @ (267x8)1.5V/ AC Freezer 64PRO/ Goodram 512Mb 400Mhz@464Mhz/ Epox 8npa7I/ HDD Hitachi Sata 160Gb/ GF6600GT / CDRW Benq 4816P/ DVD LG 4165B/ Chill 400W
muzu potvrdit 8kra2+ u nas v hradci uz nikde nemaj sem se tesil na krasnou cenu a jak sem tam napsal odepsali ze uz nemaj a nebudou mit... stahli to z ceniku v tntrade a mironetu
jediny co maj 8kraI tak kupim tuhle... me nastvalo
a posilat z CC se mi to nechce.
8KRA2+ uz nevedou![]()
starší díly na prodej
C2D E6320@3,08ghz 1.23V box 40/59*C, 1GB 800mhz kingmax, GB DS3r3.3, Hitachi 160 GB, Fortron 350W, sony dru710, GB 8500GT sil.
Jaky mas ventilator? (taky jsem nahodil SK-7...)Původně odeslal nex
Chipset od nvidie = same trable.
Docela me prekvapilo jak brutalne ta SK-7 chladi.Zatim jsem zkusil obyc. Titan 8x8 2000rpm.No a pri 1,75V mam po 3h v prime 65st a to pri minimalnim pruvanu.Jeste budu dal testovat stabilitu.Pri max.pruvanu mam 60st.Fakt neuveritelny.Původně odeslal Sam Hawkens
Na nastaveni low(internet atd)tzn 205x10 1,5V jsem mel ve WIN 0%zatez CPU 32case/32CPU![]()
Cekal jsem naky lepsi skore v v Marku 2003,ale dostal jsem se jen na 6100.Asi hodim toho Zalmana na NB esli bych se dostal stabilne na 215FSB zeby
Otazka?Pousteli by jste do nej 1,8V by aircooling?Prece jenom je to DLT.
Musim se pochlubit se zajimavym vcerejsim problemem:
Zkusil jsem na Bartona 2600+ dat misto boxoveho chladice stary chladic Titan D3TB jak si s tim vyporada on....a nevyporadal....PC vubec nenabehlo. Vsechno se opet tocilo, dokonce i par post kodu probehlo a nakonec to ukazalo FF, ale monitor nic. Dokonce mi to pri vypinani zdroje parkrat vyhodilo doma pojistky.
Uz jsem se lek, ze sem zas oddelal desku.Ale kdyz jsem vymenil zpatky ten boxovej chladic tak to jelo v pohode.
Cim by to mohlo bejt? Pricin je chladic to je jasny, ale mozna je na vine zdroj (starej 300W KME shit).
Tak to bylo jen tak pro zajimavost.![]()
Řek bych že to nestíhalo uchladit a tak to vyplo - měl s tím problém už i MiKED...
no ten zdroj by to take mohl byt. ovsem ses docela odvaznej. uz od pohledu bych tam nic takoveho nedal...![]()
Proc ne, ten chladic predtim chladil kamaradovi AthlonXP 1600+, tak sem ocekaval, ze to alespon chvilku vydrzi. Divny je, ze to nenabehlo ani do biosu, tak rychle prece barton zatopit nedokaze, zvlast kdyz se ten chladic tocil?!Původně odeslal mISHA
No uz jsem si zacinal pomalu myslet, ze ano, ale budu se asi muset jeste trochu snazit.Původně odeslal nex
![]()
Mam takovou trapnou otazku, ale jistota je jistota (a nepredjimam odpoved):
Kde jsou umistena ta dve teplotni cidla na 8KRA2+??
no tak jedno je pod procesorem ( akovej ten camfour ) no a druhe uprimne nevim, protoze sem to nehledal, ale vetsinou je to v NB anebo pobliz NB.Původně odeslal Connor
Jo, jo, camfour jsem taky nasel hned (a ohnul smerem nahoru).Původně odeslal mISHA
Ale to cidlo systemu mi vrtalo hlavou.
![]()
Ahoj všichni, už skoro před měsícem se mi přihodil ten "teplákový" problém-jako Connorovi. Deska se mi stále toulá po reklamcích, tak sem se na CC začal zajímat jestli ještě vůbec budou 8Kra2+ k sehnání a světe div se prej jo!!! Jen neví kdy. Doufam, že nebudu muset vybírat jinou.
coze?tak ja uz se picnu, ted sem objednal Ičko omg, no nic uz se stalo, nekdo rika ze ne sou to spekulace
![]()
![]()
proto bych si neobjednal nic nekde sto kilaku daleko protoze posta+reklamace = tisic let cekani
Radeji si zajdu do mistniho shopu a vem to z ruky do ruky v pripade reklamace muzu ihned nabehnout a omlatit o hlavu.![]()
starší díly na prodej
C2D E6320@3,08ghz 1.23V box 40/59*C, 1GB 800mhz kingmax, GB DS3r3.3, Hitachi 160 GB, Fortron 350W, sony dru710, GB 8500GT sil.
No, nadávat můžeš i přes ICQ, ale uznávám, není to ňák ono.....
Tak vcera vecer se na me 8KRA2+ patrne vys*ala, hlásí kod 25 a tim to hasnePri normalní praci pod XP (prakticky sem vlastne nic nedelal, poustel mp3 akorad...) najednou lup a nesel zvuk, dal sem restart, najelo, zvuk porad nesel a zatuh - konec
Zvukarnu mam obyc CMI878 bo co, vytahnout ji nepomohlo...
Stihl jsem testnout:
RAMku v jinym kompu - OK
PCI grafiku na misto AGP primo v KRA2+ - nejede
Dnes to rozeberu komplet a jednu komponentu po druhe to testnu, do K7S5A muzu narvat 8500LE, doufam
Reset CMOS sem samo zkusil, ale nepomohlo, uz se mi to stavalo driv, ale myslel jsem ze je to grafikou (neni nova), protoze kdyz sem tam dal PCI, tak to jelo, ale ted nicTakze GK to nebude...
Sem smolar
EDIT: Zdroj jsem zkusil taky jinej
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)