Hi, tak jsem uz zjistil ten problem, skratovaly se mi draty na roztrojce k trem fanum foukajicim do skrine, take mi bezely jen ty dva foukajici ven(vzadu).. prisel jsem na to tak, ze sem si lehl do postele a uvidil, ze mi prosvita nejak malo svetla z takoveho toho dlazdeni na predu Chiefteca.. dnes jsem to zaizoloval a uz se toci, mam je zregulovane vsechny na cca 8-9 V, takze jsou tichounke.. Ted mam max. teplotu pri zatizeni grafarny i procaku(po nekolika 3DM03 a 3DM01) v case cca 30°C, takze zlepseni o asi 2°C(kdyz jsem nechal vetrone bezet na maximum, tak se teplota ustalila na 28°C po ctyrech 3DM03 a asi dvou 3DM01).. Takze spokojenost..
A k tomu nejdulezitejsimu(tj. OC), povedlo se mi to jeste trochu vic osolit a jedu ted na 452/365(730)MHz, coz se mi libi.. pameti uz vic nepujdou, je to asi jejich maximum(vys uz se obcas zobrazujou velke artefakty v 2. game testu 3DM03), ale to GPU by s lepsim chlazenim slo jeste urcite nahoru(ted mam bile tecky v 3DM03 v Pixel Shaderu 2.0-par na slonovi a hodne na hrochovi, coz mi ale nevadi, protoze nikde jinde zadne artefakty nemam.. az budu mit artefakty v nekterem jinem testu/hre, tak to snizim, ale nikde jsem jeste nikdy nic nemel)..
Mj. skore v 3DM03 vzrostlo z 6244 na 6529 a v 3DM01 z 19449 na 19557.. Celkem slusne, hl. ten 3DM03..
No nic, takze VGA Silencer vrele doporucuju