Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: PHPBB forum a naky upravy

Standardní PHPBB forum a naky upravy

mam tohle forum na 2 webech, ale dosud jsem neprisel na to, jak tam pridat napr. pocitadlo TOPLIST taky by se mi libil ten banner, co mate u vas tady nahore. jak to tam pridat? HTML castecne umim, ale PHP vubec neovladam
    Čisté PC - můj blog plný návodů hlavně pro Windows

Standardní Re: PHPBB forum a naky upravy

Citace Původně odeslal Czech-NEXIA-Club
    mam tohle forum na 2 webech, ale dosud jsem neprisel na to, jak tam pridat napr. pocitadlo TOPLIST taky by se mi libil ten banner, co mate u vas tady nahore. jak to tam pridat? HTML castecne umim, ale PHP vubec neovladam
    No když neumíš v PHP, taky by bylo nej se do toho nepouštět. Ale jestli je to nutný, tak si o php přečti něco tady : http://www.php.cz .
    No ale ten baner by měl jít uplně krásně : v adresáři, kde máš forum, tak tam máš soubor index.php, tak tam si najdi pozici, kde by te ti ten baner líbil, a vlož tam link na ten obr(stejná sintaxe jak v HTML). !!!Předem si zadši udělaej zálohu originálního index.php!!!
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Standardní

ono asi bude potreba ten banner vrazit do templatu ...
    a totez s pocitadlem
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

a pocitej s tim, ze templaty se mizerne upravuji, jakmile clovek potrebuje pouzit PHP kod ci dokonce XML, me nektere parametry nefachaly, a pritom v te strance byly pouzity...
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní Re: PHPBB forum a naky upravy

Citace Původně odeslal Titan
    Citace Původně odeslal Czech-NEXIA-Club
    No když neumíš v PHP, taky by bylo nej se do toho nepouštět. Ale jestli je to nutný, tak si o php přečti něco tady : http://www.php.cz .
    No ale ten baner by měl jít uplně krásně : v adresáři, kde máš forum, tak tam máš soubor index.php, tak tam si najdi pozici, kde by te ti ten baner líbil, a vlož tam link na ten obr(stejná sintaxe jak v HTML). !!!Předem si zadši udělaej zálohu originálního index.php!!!
    V Index.php neni skoro nic ! Vsechno najdes u ve slozce ,kde mas vzhled ,tam bejva neco jako header.tpl a footer.tpl a pak jeste spousta dalsich ,tam to upravis.
    *NIX GG

Standardní

tak banner i pocitadlo by bylo, jenze ten banner mi hazi chybovy hlasky muze nekdo poradit?

Standardní

Panove, uz jsem vse rozchodil, taky i galerii atd..
    No stacilo mit po ruce PHP editor a dobre cist navod u toho kteryho modu

Tady je vysledek - banner, pocitadlo, statistiky, aktualni prispevky, fotogalerie, pohodicka

www.tuning-forum.org

Standardní

A protoze ted forum predelavame, tak tam brzy bude mnoho dalsich novinek, no nechte se prekvapit

Standardní

Moj 1. post v sekcii programovanie

Ten vrch sa upravuje v casti overall_header.php Ja som si pomohol tak, ze som upravil nejaku starsiu verziu design-u AzuBlue Dopadlo to takto.

Standardní

Nase forum jiz je predelane do PHPBB PLUS 1.3 CZ !!!!

Pojdte na kus reci

WWW.TUNING-FORUM.ORG

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání