Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: MSI

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní MSI

Nevíte tu někdo o nějakým MOD biosu pro K7N2 (na netu jeden typek ma upravenou voltaz DDR z max 2,7V na 2,8V) hned bych ten bios bral nebo třeba nějakej v kterým je větší FSB než 200 THX
    Děkuji ti Blizzarde tvoje hry jsou moje modly jen tak dál ! Sice nevlastnim originalní verze ,ale je to BOŽÍÍÍÍÍÍÍ
    WoW : TranZer sever(http://wow-tranzer.org)
    W3: XPAM(euroBattle.net)(www.dota-allstars.com)

Standardní

Těch 2,8V si můžeš upravit sám a to modbinem.Je to totiž standartně v biosu,ale je to zakázaný zobrazovat v menu.
    Už sem se na to koukal.Ale FSB se tam zvednout nedá.

Takže si stáhni modbin a uprav si to sám,nebo mi pošli bios co chceš a já se ti na to mrknu,nebo pokud máš K7N2-L,tak ti pošlu muj 3,9.....
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní díííky

díky moc hned ho du vyzkoušet a čoveče s tim FSB LUKS stáhnul program (CG-NVNF2) a řikal že jemu nejde a všem tady na OC taky nejde jenže mě de a v pohodě nastavuji
    FSB 205-210 (nejde tu o STABLE,ale o to že to je vubec možnýý) a deska má maximum 200 v biosu !!
    Děkuji ti Blizzarde tvoje hry jsou moje modly jen tak dál ! Sice nevlastnim originalní verze ,ale je to BOŽÍÍÍÍÍÍÍ
    WoW : TranZer sever(http://wow-tranzer.org)
    W3: XPAM(euroBattle.net)(www.dota-allstars.com)

Standardní

Tak sem přišel na to proč jim to nejde.Je to tim že nesmí mít na Ramkách jakoukoliv děličku!Tim FSB se mění i freq Ram a ta nesmí být blokovaná děličkou.
    Musí jet synchronně s FSB a pak to jde měnit.Škoda,mám jenom 333MHz Ram.Jinak dobrej prográmek.....
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání