Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: KX drivers

Standardní KX drivers

Mam mensi problem pri prehravani avi souboru.Mam 5.1 reprosoustavu a pri prehravani filmu(AC3) jsou zvuky hrozne ztiseny-ze stredaku je to trochu slyset-ale jen malo.Na ostatnich bednach jsou jen efekty.Jakykoliv dialogy skoro neslysim i pri max. hlasitosti.Jinak v testu speakeru je vsechno v pohode-i prehravani hudby je to ok.Da se to nejak nastavit, aby to v tom filmu jelo normal.Diky.

Standardní

Nieco podobne som vyriesil pred casom na SB od Creative. Nastavenie bolo zasite v tom ich nastavovacom panele kde sa testuju repraky. N a tom panle neiekde v propertis su 3 stlpce z bezcami. Jeden je pre efekty(satelity) druhy pre subwofer a treti na stredovy reprak. Stred som dal skoro na max a ostatne do polky. Neni to sice upne idealne ale ked sa s tym pohras tak najdes spravne nastavenie.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Zajimalo by me, proc mi na SB Live v KX hraji zadni kanaly hlasiteji nez predni a taky jak nastavit aby mi pri stereu v mp3 nehral center ?
    AMD Athlon XP 2200@2400+ ; MSI KT4V ; Abit Siluro GeForce 3 Ti200 175@210, 400@450 ; 256 MB 266MHz DDR; Genius Home Theater 5.1

Standardní

Citace Původně odeslal abc
    Zajimalo by me, proc mi na SB Live v KX hraji zadni kanaly hlasiteji nez predni a taky jak nastavit aby mi pri stereu v mp3 nehral center ?
    Zadní hrají hlasitěji proto, že na default jsou přehozené přední/zadní (nastavuje se to v menu) a aby nehrál center si mám dojem musíš vypnout Surround, s tím si ale nejsem jistý, protože center mi určitě u mp3 nevadí
    AMD XP1800+ @ 2600+(12,5x168) 1,62V, MSI KT3-Ultra, 1024 MB DDR400 Kingmax, MicroStar NX6600-VTD128 Diamond 400/800@550/1020, 19" LCD Samsung 940BW, Samsung 160 GB (SP1614N), Samsung 300 GB (HD300LD), DVD Lite-On 163D, DVD-RW Lite-On 1693S, Audigy + Inspire 5.300, Chill Innovation CP-400P 400W, Eurocase ML5495, AC Copper Silent 2 TC

Standardní

Citace Původně odeslal Newman81
    Citace Původně odeslal abc
    Zadní hrají hlasitěji proto, že na default jsou přehozené přední/zadní (nastavuje se to v menu) a aby nehrál center si mám dojem musíš vypnout Surround, s tím si ale nejsem jistý, protože center mi určitě u mp3 nevadí
    No hele dělal jsem co jsem mohl ale v KX mi ten zvuk jede stále obráceně stejně jako u kolegy co o tom psal. Pokuste se mi to někdo podat nějak podrobněji, prosím. Jo a není do toho čeština? Docela by mi to ulehčilo práci...

Standardní

v kx mixeru proste je zaskrtavatko, kterym se prehazuji predni a zadni repraky - protoze na vystupu k tem zadnim je lepsi prevodnik.

viz. obrazek

AMD Athlon XP-M 2500+@2300 MHz | Zalman CNPS7000A-AlCu | ASUS A7V600 | 512MB DDR400 Hynix | CP R9500@R9500Pro | Glacial NorthPole (heatpipe pasiv) | Creative SB Audigy | 2x Seagate Barracuda 7200.7+ 120GB | Plextor PX-W4824A | AOpen H600A case | Chill-Innovation CP-400P |||| Lenovo Thinkpad R61
    poslechněte si naše demo ...

Standardní

jojo už jsem na to přišel. Je to fakt v pohodě

Member Avatar uživatele mic-hal
    Věk
    38
    Vliv
    278

Standardní

Jenom k tomu centeru: kdyz hraje stereo MP3 na celym 5.1 tak zvuk stoji za hov.no jak basy tak i zvuk ze vsech 5. KX maj vyhodu oproti original. mixeru ze basak jde az do 300Hz (v creativu max. do 200Hz).

Pokud se mi povede ten center vypnout bude to vyborny.
    Vsechno bude i podpis bude

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání