ee, nejsem, ZB je, poptej se jeho.Původně odeslal Vlado
jj, jestli maji oficialni zastoupeni v CR, tak tam, jestli ne, tan na zastoupeni pro Evropu.Zastúpenie EPoX-u to myslíš napísať mail do Holandska (alebo je nejaké zastúpenie EPoX-u v ČR?), aby mi poštou poslali vyjadrenie, či tá doska má fungovať s tým CPU. Potom kópiu tohto dopisu pošlem do ABi, aj s upozornením, že ak nebudú akceptovať toto stanovisko výrobcu a nevyreklamujú, pôjdu k súdu?
ee, zadne trestni oznameni, tohle je obcansko pravni spor (estli to dobre pisu)To znamená, že ako ich poznám, nebudú stále pri rozume a pôjde sa podať trestné oznámenie k policajtom.,takze podas s pomoci pravnika zalobu k soudu prislusnemu k sidlu firmy. Nekde je tu thread jak na to. Teprv kdybys uspel, da se mozna uvazovat o nejakym poruseni zakona.
Podle me novy BIOS = reseni vady vyrobku = pokud ani po jeho instalaci nefunguje co ma = vada je jinde."Prodejce - NIKDO jiny - nese plnou zodpovednost..." presne pravý opak mi povedal do telefónu technik z ABi, je to vlastne aj záver mailu od Ing. Petráka. Takže ma oje_áva keď tvrdí že oni predali výrobok s určitými parametrami a nemôžu za to že tam nefunguje nový procesor, aj keď to výrobca riešil novým BIOS-om...
Pocitaj se nako z aktualni urokovy sazby, presne nevim. Tusim se to tu resilo v threadu s botama ?Kolko sú tie percentá z prodleni a kolko pítať za náhradu škody?
Pokud reklamaci neuznali neopravnene (trocha silena vetaChcel by som nejake reálne, nie aby som dal napr. 20 000 náhrada škody.. Lehota na vyriadenie reklamacie im uz presla - aj ked mi reklamaciu zamietli v 30 dňovej lehote a vrátili výrobok?) = prides reklamovat TV ze nejdou prepinat kanaly a ja te poslu nekam, ze si je muzes preladovat na tom jednom a ze reklamaci neuznam = porusil sem svou zakonou povinost = reklamacni lhuta stale bezi.
Prohrat muzes vzdy, obzvlast v nasi bananovy republice. Za radu od pravnika das tak 500 - 1000Kc on by ti mel rict jakou mas sanci.Mohol by som ten súd aj prehrať (čo píšem je len holá pravda)??
Hmm, tak stimhle ti nikdo asi nepomuze, paac soud muze trvat i roky.Ak by som ho mohol prehrať ta určite nemám 20 litrov na súdne poplatky!! (a mal by som po Athlone64)
A ešte jedna podstatná vec: Ja mám s tým kompom robiť SOČ=vodné chladenie, overclocking...predpokladám, že pôjdem na školské kolo, krajské a Slovenské kolo. Počítač (a teda aj dosku) potrebujem minimálne od marca do konca apríla. Nie že 2 dni pred SOČ dostanú rozum a vymenia mi dosku=nanovo testy, inštalácia vodného, overclocking....