Citace Původně odeslal theedge
Citace Původně odeslal eraser
Citace Původně odeslal theedge
Hmm když ti to tak funguje ... ale o ten zdroj bych teda měl strach. Když ti dobře shoří, tak ti v PC může nadělat pěknou paseku (odpálit desku atd.)
Konkrétně mi jde ze zdroje hoodně horkej vzduch (340W Chieftec).
proc by mu to melo vyhoret kdyz tam ma pravdepodobne nizsi teplotu nez s tim 12cm fanem
ten napad je dobrej ale zaruky je skoda
No protože si myslím že se ten zdroj nechladí tak efektivně jako když tam máš fan kterej ti dělá průvan jen v tom zdroji. Ten větrák v casu mu saje vzduch ze všech možnejch škvír a z předního otvoru a tím zdrojem toho tolik prostě nejde. Navíc si myslím že tam dost hrozí to že si ten teplej vzduch co vyfukuje ven z casu zase tou dírou, která je přímo nad tím ventilátorem, saje zpátky do toho zdroje (nebo alespoň část toho vzduchu).

Nejlepší je - na jedné straně dovnitř a na druhé ven (přední-zadní, dolní-horní). Nic lepšího asi nevymyslíš.
A hlavně já bych si nikdy nesál teplej vzduch ze zdroje do casu a pak s ním teprve chladil CPU - hotovej thermotunel
asi si ho nepochopil jak to udelal

cituju toho casetunera :
přes zdroj se saje studenej vzduch dovnitř, takže se zdroj chladí (podle mě víc, než když přes něj proudí teplej vzduch z celýho kejsu a od CPU), pak ten vzduch jde dolů na CPU a odtamtud ho hned Arctic žene ven

chapes? jemu de do zdroje upne studenej vzduch z venky a ne teplej ze skrine jako predtim