Citace Původně odeslal Sherpa
Citace Původně odeslal Tomas
Ale nastal takový problém.Sice to spadá trochu i do sekce o OS,ale tady se mi dostane rychlejší odpovědi.Při taktu 10,5*200->2100MHz už Windows nechtějí najet a zobrazí se chybová hláška: "Nebyl nalezen následující soubor nebo je poškozen:C:\Windows\system32\config"...
Už se mi to několikrát stalo při pokusech se svým T-bredem,taky zhruba na téhle frekvenci.Většinou byla nutná reinstalace Windows,teď jsem to však rozchodil pouhým snížením frekvence FSB na 166Mhz.
Neví někdo,jak tomu předejít?
Tiež sa mi to stalo. Ja mám ale skôr pocit, že to spôsobuje FSBčko. Pretože keď dosiahnem rovnakú frekvenciu, len mám vyšší násobič a nižšie FSB, windowsy naštartujú. Niekde tu niekto spomínal, že vysoké FSB sa nemusí páčiť HDD. Takže by to mohlo byť aj tým...
na frekvenci 200 pri delicce 1/6 maj pci aj agp idealni frekvence.. cili diskem to neni. To ze procak nabehne s vyssim nasobicem na danne frekvenci neznamena ze na takove nabehne bez vyssi voltaze s vyssim fsb. Cili bych se nebal a klidne voltaz zvysil.

Jinak se ujisti ze mas nastavenou delicku na tu 1 /6 jinak to opravdu nebude disk a ostatni zvladat