vogo: nenech se zmast... podle me to vypada dobre...Původně odeslal DOT
jen tam toho mas mozna trochu moc...
![]()
vogo: nenech se zmast... podle me to vypada dobre...Původně odeslal DOT
jen tam toho mas mozna trochu moc...
![]()
Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...
hm tu bitumenovu lepenku pouzil kedysi typek z metku.net ... a vraj to stlmilo dost ... lebo je to tazke ako hovado ..
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
| seasonic S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
| “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
dik za info. ja som sa chcel do toho pustit asi tak o dva tyzne. ze to moze smrdiet ma vobec nenapadlo.
jak moc je tam toho akorat, na tech fotkach se to ale blejska jako psi kulky, takze to vypada ze je toho mocPůvodně odeslal gregorius
![]()
![]()
![]()
| AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |
ja som case zvnutra oblepil 1cm MIRELONom /polyetylenova pena/
da sa to kupit v kurenarskych obchodoch / aj trubky na rurky aj ploche pláty /
1m2 cca 80SK
NTB - nejake Lenovo
PC - Intel i5 netaktovany
fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
technical diver , deep full nitrox 75m :)
Ja som tam napchal taky ten molitan co sa pouziva v krabiciach od grafickych a tak, ale hrubka tak 3cm. Ale ci to odtlmilo ventak z PIII 700 neviem (vydava take nechutne piskanie, to sa neda pocuvat), este som nevypol moj hlavny komp ktory tu PIII spolahlivo prehuci.
Chcel by som sa vas spytat na tie materialy co tu popisujete. Nezvysuju niektore z nich podstatne teplotu v debniLebo mne ide zas o hluk a teplotu. Ten korok vyzera dost zaujimavo (a mam ho aj dost doma na to aby som to mohol nalepit), ale neviem ci sa nezdvihne teplotu ak nim oblepim celu debnu. Inac ten BITUMEN a MIRELON sa da kde kupit (v akom obchode)
![]()
- When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
- Being happy insn't having everything in your life be perfect.
Hmm karimatka není moc dobrá - vylepil jsem jí starej kejs a myslím že to moc nepomohlo, alespoň já jsem od toho čekal víc. Karimatka je moc lehká a málo to ztlumí. Leda tam použít nějakou tu silnou, ale ta by zabrala moc místa.
Chce to něco těžkýho - sehnat dobrej hustej koberec - takovej ten co má zs spodu gumu (pěnovku) pro lepení k podlaze. Něco takovýho zkusím sehnat.
Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW
no bitumenova lepenka je ten asfaltovy humus v rolkach, co sa na strechy dava ako izolacia .. mirelon skus vo vyhladavaciPůvodně odeslal Haldo
![]()
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
| seasonic S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
| “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
http://www.sinuslive.cz/prislusenstvi.htmPůvodně odeslal DOT
AUTOHIFI atd.
A co koupit neco funkcniho(zvukotesniciho) a na to nalepit/pridelat nakou vrstvu omyvatelnyho/estetickyho matrose pokud to teda lepite zvenku. Sam uz taky nad odhlucnenim premyslim,bo se mi nechce patlat s voltazi na vetrakach atp max tak koupit 2000 vetracky s kluznejma loziskama a nazdar.
ja myslim, ze to vsichni chcou nalepit zevnitr, tak jako jaPůvodně odeslal Asmoo
ja pujdu do tohoto http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=37747
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)