Po delší době zkoušení všech možných biosů jsem se dopracoval k biosu z leadteku jako pro mně nejvhodnějšímu a to ze dvou příčin: v ovladačích už mne neotravuje možnost přepínat z 2D na 3D nastavení - je tam jenom jedno a hlavně paměti jdou až na stabilních 615mhz (4ns hynix) bez jakýchkoliv chladičů oproti 580 mhz u originálního biosu od Sparkla. Ale největší překvapení mne čekalo po sundání chladiče - tak tlustou žvejku na čipu jsem opravdu nečekal a tak hrubý povrch chladiče taky ne (brusný papír na sklo to však opravil). Po namazání stříbrem jede karta na 520mhz oproti původním 502mhz což je příjemné. Velmi mne však zaujal vzhled čipu, nemohu si odpustit domněku, že IBM ty GPU dělá stejně jako AMD, protože nápis 5700 je tam nastříkán evidentně až po upečení čipu a uprostřed je jen nápis Nvidia FX a šlus. Je tam několik míst, který "vypadaj jako" můstky na amd, takže jestli někdo víte jak zapnout všech 8pipek a zvednout voltáž jsem jedno velké ucho. Jinak výkon na bartonu 2,2ghz a ficu kt-600pro s 256mb ram nic moc - 3DM03 3600 a 3DM01SE 12000.