2Crus:
Ja si za tim stojim taky.
Zadne softwarove stopy za kurzorem mysi jsem zapnute nemel (on tu blbost dneska jeste nekdo zapina ?), proste jsem to Eizo pripojil na DVI vedle analogu, kde jsem mel svou CRT 19-ku a zapnul v ovladacich klonovani. Vsechno se pekne vykreslovalo zaraz na CRT (1280x1024 @85Hz) a LCD (1280x1024 @60Hz), takze by se dalo rict, ze taky vim o cem mluvim. Ty sis vazne za tech 1600 hodin nevsimnul rozpatlanych pismen a hran, kdyz tahas po plose nejake okno ? Skutecne jsi nevidel rozmaznute objekty, kdyz se ve 3D gamesach otacis ? To mi pripada divne, protoze ja jsem si toho vsimnul uz behem prvnich par minut, co jsem mel ten panel zapnuty. Asi to bude tim, ze je to vedle vadnych bodu vzdycky prvni vec, co me na LCD zajima. Z mych osobnich, zduraznuju subjektivnich zkusenosti je to proste line prditko na gamesy absolutne nevhodne, nicmene pro sve celkem slusne barevne podani a moznosti nastaveni barevnych charakteristik vhodne na upravu fotek nebo jinou beznou praci, kde se toho moc nehybe. Ale to uz se zas opakuju a nikam to nevede. Ty mas stejne svuj nazor, ktery ti nekdo nevezme (taky bych prskal, kdybych si to Eizo koupil a nekdo mi ho pomlouval), ale opakuju, ze tenhle thread je o hledani LCD 19", tak tu nebudeme prudit s nejakymi nedomrlymi 17-kami...
PS: Nastesti clovek, pro ktereho jsem ten panel kupoval byl nakonec strasne spokojeny, protoze mel predtim nejakou 15-ku CRT AOC, totalne rozdrbanou a bez cervene barvyJak rikam - je to vsechno o prioritach...