[quote="Krimi 2000"]
Citace Původně odeslal BATMAN
Koupil jsem adidasky a jsem spokojenej, jsou mekoucky, pevny.
Mekoucky muzou byt, ale jsem zvedavy, co budes rikat za mesic Jde o to, ze jedině Nike (Air), Asics (Gel) a Reebok (DMX) maji technologie tlumeni, ktere ti zaruci stalost. Ostatni se ti proste seslapou a to co bylo na zacatku krasne mekoucke a hezky tlumilo, tak po nejake dobe bude stale tvrdsi a tvrdsi - proste to slisujes.

A k tomu, ze ti to nejak negativne pusobi na nohu - existuji proste ruzne druhy bot s ruznyma strihama. Neco se da poznat v obchode a neco ne. Ja osobne jsem taky nedavno kupoval boty na basket a doma jsem zjistil (priznavam, ze jsem to mohl zjistit uz v obchode), ze mi nesedi - ze maji klenbu uplne jinde nez ja Tak jsem sel vratit boty, jenze mi nechteli vratit penize mrchy (nas zakaznik <> nas pan), tak jsem si musel vzit jine. Ted uz jsem si dal pozor a dalsi zkousene boty taky neprosly. Az na treti pokus jsem nasel boty, ktere mi sednou.

Citace Původně odeslal Krimi 2000
Koupil jsem si NIKE na basket za 3800, nekdy v breznu, zaruka je 24 mesicu. Dneska jsou ty boty uplne v pr.eli
Neuvadis co presne sis koupil za boty, ale docela i neverim tomu, ze kdybys hral v hale, tak je mas doniceny. Nepises ani jak, ale rekneme, ze celkove. Ja jsem dostal k basketovym botem (Nike) listek, ze boty nejsou urceny na asfalt, etc. - pouze do haly. Na asfalt jsou urceny boty, kde je to na nich vyslovene uvedeno (street). Mozna si pletes pojmy z dojmy...

Citace Původně odeslal Krimi 2000
A nekupujte NIKE!!!!!!!
V botech preferuju Nike (i kdyz i tam mam problem si vybrat), mam s nimi dobre zkusenosti.