Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 36 z 36

Téma: material na vystlani vnitrju case

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal DOT
    Citace Původně odeslal vogo
    Citace Původně odeslal kořka
    To jo ale já jsem nechtěl nic kvůli efektu ale na vzhled a ten molitan s těma špičkama (nevim jak se to jmenuje ) je fakt hezkej jinak bych třeba rád sehnal takovej ten hlinikovej kobereček do auta ale je hrozně drahej
    no ono uplne staci vzit nejakej hodne hrubej molitan a ani nemusi bys s tema spickama, jinak opravdovej koberecek do auta je drahej, radci kup imitaci jako taperu, je taky prolisovana a vzpada to mooooc dobre www.sweb.cz/vogo/a stoji neco kolem 150Kc/m, sirka je 60cm
    no, o tom jestli to vypada pekne by se dalo hodne dlouho diskutovat , ehm vlastne ne nedalo , vypada to hrozne

promin ,ale vazne se mi to nelibi
    vogo: nenech se zmast... podle me to vypada dobre... jen tam toho mas mozna trochu moc...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

hm tu bitumenovu lepenku pouzil kedysi typek z metku.net ... a vraj to stlmilo dost ... lebo je to tazke ako hovado ..
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Standardní

dik za info. ja som sa chcel do toho pustit asi tak o dva tyzne. ze to moze smrdiet ma vobec nenapadlo .

Standardní

Citace Původně odeslal gregorius
    Citace Původně odeslal vogo
    Citace Původně odeslal kořka
    To jo ale já jsem nechtěl nic kvůli efektu ale na vzhled a ten molitan s těma špičkama (nevim jak se to jmenuje ) je fakt hezkej jinak bych třeba rád sehnal takovej ten hlinikovej kobereček do auta ale je hrozně drahej
    no ono uplne staci vzit nejakej hodne hrubej molitan a ani nemusi bys s tema spickama, jinak opravdovej koberecek do auta je drahej, radci kup imitaci jako taperu, je taky prolisovana a vzpada to mooooc dobre www.sweb.cz/vogo/a stoji neco kolem 150Kc/m, sirka je 60cm
    no, o tom jestli to vypada pekne by se dalo hodne dlouho diskutovat , ehm vlastne ne nedalo , vypada to hrozne

promin ,ale vazne se mi to nelibi
    vogo: nenech se zmast... podle me to vypada dobre... jen tam toho mas mozna trochu moc...
    jak moc je tam toho akorat, na tech fotkach se to ale blejska jako psi kulky, takze to vypada ze je toho moc
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

Standardní

ja som case zvnutra oblepil 1cm MIRELONom /polyetylenova pena/
    da sa to kupit v kurenarskych obchodoch / aj trubky na rurky aj ploche pláty /
    1m2 cca 80SK
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283

Standardní

Ja som tam napchal taky ten molitan co sa pouziva v krabiciach od grafickych a tak, ale hrubka tak 3cm. Ale ci to odtlmilo ventak z PIII 700 neviem (vydava take nechutne piskanie, to sa neda pocuvat), este som nevypol moj hlavny komp ktory tu PIII spolahlivo prehuci.

Chcel by som sa vas spytat na tie materialy co tu popisujete. Nezvysuju niektore z nich podstatne teplotu v debni Lebo mne ide zas o hluk a teplotu. Ten korok vyzera dost zaujimavo (a mam ho aj dost doma na to aby som to mohol nalepit), ale neviem ci sa nezdvihne teplotu ak nim oblepim celu debnu. Inac ten BITUMEN a MIRELON sa da kde kupit (v akom obchode)
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní

Hmm karimatka není moc dobrá - vylepil jsem jí starej kejs a myslím že to moc nepomohlo, alespoň já jsem od toho čekal víc. Karimatka je moc lehká a málo to ztlumí. Leda tam použít nějakou tu silnou, ale ta by zabrala moc místa.
    Chce to něco těžkýho - sehnat dobrej hustej koberec - takovej ten co má zs spodu gumu (pěnovku) pro lepení k podlaze. Něco takovýho zkusím sehnat.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

Citace Původně odeslal Haldo
    Inac ten BITUMEN a MIRELON sa da kde kupit (v akom obchode)
    no bitumenova lepenka je ten asfaltovy humus v rolkach, co sa na strechy dava ako izolacia .. mirelon skus vo vyhladavaci
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Standardní Re: material na vystlani vnitrju case

threadu na todle tema tu sice par bylo , ale ani diky jednomu z nich se mi nepodarilo sehnat to co potrebuji .

chtel bych nejaky zvukoizolacni material do vnitrku case , ktery jde objednat z netu , nejsem z phe takze je to pro me celkem obtiz neco podobneho sehnat v mem okoli .

v neposledni rade mi jde take o esteticno takze idealni by bylo neco cerneho .

btw: acasu a podobne radoby profi tlumice zvuku prosim ani nezminujte.
    http://www.sinuslive.cz/prislusenstvi.htm
    AUTOHIFI atd.

Standardní

A co koupit neco funkcniho(zvukotesniciho) a na to nalepit/pridelat nakou vrstvu omyvatelnyho/estetickyho matrose pokud to teda lepite zvenku. Sam uz taky nad odhlucnenim premyslim,bo se mi nechce patlat s voltazi na vetrakach atp max tak koupit 2000 vetracky s kluznejma loziskama a nazdar.

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal Asmoo
    A co koupit neco funkcniho(zvukotesniciho) a na to nalepit/pridelat nakou vrstvu omyvatelnyho/estetickyho matrose pokud to teda lepite zvenku. Sam uz taky nad odhlucnenim premyslim,bo se mi nechce patlat s voltazi na vetrakach atp max tak koupit 2000 vetracky s kluznejma loziskama a nazdar.
    ja myslim, ze to vsichni chcou nalepit zevnitr, tak jako ja
    ja pujdu do tohoto http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=37747

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání