Když tak mi opiš přesně ty údaje a já se to pokusím sehnat.Původně odeslal multitalented
Nejsou všechy tři vedle sebe - mně měnili jen ty dva, co jsou úplně vedle sebe (na kraji karty - dali místo toho jiný..) U druhý grafiky mi to dělal Over (thxPůvodně odeslal Katoo
Tos mě celkem potěšil,ale jako elektro LAMA s tím budu mít trošku větší problémy.Pokud se dobře pamatuji,jsou tam celkem 3 kondenzátory vedle sebe.Mám je vyměnit všechny?Původně odeslal multitalented
Tak, opět se zapojuji do diskuseKnodíky mohou být vadné, i když nejsou nafouklé - vrátila se mi grafika z reklamačky a vyměnili ty dva kondíky vedle sebe - byly tam 10V tuším 300 mAh, a při reklamačce mi tam dali 15V (docela brutus) a od tý doby v pohodě - 3DMark 03 to projede, no problemo - a hlavně se nehřejou! - ty předtím sálaly jak prase.. Ještě jsem to pořádně nezkoušel taktit (chci prvně vyřešit problém s druhou toutéž kartou - viz jiný thread - http://www.overclocking.cz/4um/viewt...42809&start=60)
Každopádně kondíky vyměnit - nejlépe reklamací, nebo svépomocí) - to jsme to ještě měnili za prakticky stejný (ty původní byly nafouklý), snad by to mohli zvládnout i v nějakým elektroservisu - nebo se poptej - kdyžtak Ti zejtra nahodím přesný údaje (voltáž a kapacitu) těch novejch - že bys je kdyžtak koupil a mohl to zkusit zajít někam nechat vyměnit..