Původně odeslal
Markoff.tk
datovy limit ti nebrani v klude si citat stranku lebo data vies ovladat, cas nezastavis, asi tolko k tomu...
a k statistikam, myslim ze inet pouzivam docela dost na surfovanie a pokec, obcas na stiahnutie mensich programcekov a od 12.1. mam presenych cca 330MB za 13 dni, takze v pohode sa vojdem do tych 1000MB
kontrola spotreby bude samozrejme bzplatna na portali orange...
ked mas chut cakat kym ti da niekto inet zadarmo cakaj si a plat ST, ja som si vdaka Orange mohol zrusit pevnu linku od nich a zabudnut na to ake to je musiet ako *** cumiet na hodinky ci odpajat sa kazdu hodinu a trapit sa kolko som zase na inete aj ked si chcem len pokecat ci v klude precitat stranku... a to nehovorim o silnej/slabej prevadzke, clovek sa nemoze pripojit doobeda aby nepreinetoval peniaze na jedlo, u Orange ma uz taketo veci netrapia, pripojim sa kedykolvek na ako dlho chcem
btw. je necelych 20 dni od spustenia GPRS inetu na Slovensku, takze o com prosim ta tocis ake je to predrazene a pod.? mame tu snad s inetom cez GPRS uz nejake skusenosti, mame to nejakeho dalsieho operatora? v ramci slovenskych moznosti je to uplny zazrak a po zruseni medzimesta by som zostal odpojeny od inetu kebyze sa zhodou okolnosti zrovna Orange nerozhupe k inetu cez GPRS
Pokial viem, tak Orange tiez nedava inet zadarmo...
Viem o com hovoris lebo som mal dial-up od 1996 az do decembra 2003. Len nechapem tvoje myslienkove pochody, preco prave GPRS?
Ja platim mesacne za ADSL 1638,- Sk aj s DPH. Takisto ako ty musim k tomu platit hlasove sluzby a takisto som si musel kupit modem v tvojom pripade telefon.
Lenze cena toho tvojho zazraku ak som sa spravne docital je 1190.- Sk s DPH.
To znamena, ze ja teoreticky za 448,-Sk navyse dostanem 4x rychlejsie pripojenie bez akychkolvek limitov.
Samozrejme ze zalezi na tom, na co konkretne inet vyuzivas ale je to proste za tu "sluzbu" v porovnani s mojou neumerne vela.
S casti by som to este pochopil, keby si mal notebook.
(EDIT): Ano mas pravdu, do konca marca to mas za 832,-Sk :-)