Pokud jede Prime stabilne, tuto teplotu bych neresil...
Pokud jede Prime stabilne, tuto teplotu bych neresil...
Chipset od nvidie = same trable.
No to čidlo neměří uplně přesně, takže klidně pár ° jěště můžeš přičíst...Původně odeslal Connor
k te teplote to je fest, predpokladam, ze mas problemy s malou bednou. boxovej chladic je k nicemu ( doslova ) hlavne pokud nemas dostatecny pruvan. na mem bartonu2500+@3200+ bylo maximum nejakych 57 pri 1.75V.Původně odeslal Connor
s tim suspendem si asi nepomuzes reinstalaci 4in1. zkusit muzes, ale je pravdepodobne, ze ti tam dela bordel nejaky ovladac k necemu, co nepodporuje tyto rezimy ( nejspis zvukarna ci lanka ).
jinak tys reklamoval tu desku ne? jak to dopadlo? mas nejakej popis zavady?
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
To je ten modrejPůvodně odeslal nex
Pokud jo, tak ten na tom mam přilepenej oboustranně lepící tepel. voď. páskou a stačit to stačí...
EDIT: teda na to co je v podpisu, nejedu nad 200fsb...
No nevim, je to docela hodně, na čidlo který měří připlácnutím na spodek CPU, mě to dřív tak k 60° taky vylezlo, ale bylo to vanovytým prohnutím chlaďáku AC CS2 TC, po šmirglovačce to podstatně kleslo...Původně odeslal Sam Hawkens
Jeste bych mel dotaz na mISHU, sem tak prolejzal sekci s diskama a nejak sem zjistil, ze nevim, jestli je ten HP radic na 8kra2+ pichlej primo na SB, bo je to pres PCI sbernicidoufam ze primo...
Radic HPT je pripojeny cez PCI
PC: Asus P5W DH Deluxe, Core 2 Quad Q6600, Scythe Infinity, 4x 1GB Corsair DDR2 800 XMS2, Gigabyte 8800GT, WD Raptor 74 GB, WD Raptor 150 GB + RaptorX 150GB (RAID0), Seagate 1TB, WD 640 GB, Pioneer DVR-111D @ L, LifeVieW FlyTV Express X1 MST-T2A2, Avance B031, Seasonic M12 600W, acer X243HQ, MS Wireless DeskTop 2.0
HTPC: Asus M2A-VM HDMI, Athlon64 X2 3800+ EE 35W, 4x 512MB A-DATA DDR2 800, Samsung 500GB, Samsung SH-S182M, LifeView FlyDVB Trio, CoolerMaster CM Media 260, FORTRON FSP300-60THN-P
kur*a![]()
![]()
seš si tím jistej![]()
Mas recht, bedna je mala. Je to miditower a uvnitr mam DVD, CDRW, suplik a DATku...takze je tam nabito a pruvan v ni rozhodne neni.Původně odeslal mISHA
Mozna ma se suspendem problem SCSI radic, kdovi, ale na puvodni desce (shuttle pro P3) jsem mel to samy a slo to.Takze mi nezbyde nic jineho nezli oba OS reinstalovat....aaaaach, jak ja to nesnasim (chtel jsem udelat dobrou instalaci a zazalohovat ghostem...ale nestih sem to) Je to pakarna instalovat vsechny drivery, rozchazet sitovy a inet pripojeni apod. No nic, co nadelam.
Jo, tu desku jsem reklamoval, ale zadny popis zavady nemam. Bylo to reklamovany ve VO a ti me to vymenili kus za kus a bastafidli. Takze bohuzel nevim co tomu presne bylo.
vezmi si knizku od desky, nalistuj Introduction PAGE 1-7 a tam mas blokovy diagram zapojeni desky...Původně odeslal Rhapsody
EDIT:> ach jo ta lenost strcit to do scanneru - omluvte shorsenou kvalitu, je to prefocene...
2Connor: to je skoda ze nevis co tomu bylo. jinak SCSI mi bezi ( mam na to zapojeny disk ) a v pohode. spis to mohlo byt tou zvukarnou ( vypl sem ji pri te instalaci takze nevim ). ale na rovinu sem to reinstaloval na cistu asi 3x nez to zaclo fachat...
schvalne si vsimni, jak po ciste instalaci tam ta volba je, pak zacnes davat drivery a najednou je fuc...
Dik za oskenovani, stacilo rict ze mam mrknout do manualu, zapomnel jsem ze to schema tam je a dom se dostavam az o pul seste, takze sem se na to nemohl podivat, taxem se zeptal, protoze mi netrpelivost nedala....
takze dik a zarovenprotože to je škoda že je to fakt přes PCI
Laci: ne že bych ti nevěřil, ale doufal jsem že nemáš pravdu![]()
Co te desce bylo zustane navzdy opredeno tajemstvim.Původně odeslal mISHA
Jo, zvukovku pouzivam integrovanou a jinou tam davat nehodlam. Ja si prave rikal, ze jsem tu volbu uspani pocitace ve windows z pocatku mel, ale myslel jsem ze me salil zrak...takze nesalil.Doufam, ze reinstalace pomuze.
vis co, tak ji zkus vypnout a nainstalovat system. pokud to dojde do zdarneho konce a ty ji pak zapnes, tak se uvidi, jestli je problem tam...Původně odeslal Connor
No ja sem si vsim v prubehu tohodle tydne ze mi taky zmizela moznost standby a co si pamatuju tak jedine co sem menil je ze se tam dal novy via 4in1. Ty stary som odinstaloval a nahodil novy. Tak bych rek je potreba nejdriv vse co ma neco spoloceny z 4in1 (grafarna a int. zvukarna) odinstalovat pak odinstalovat 4in1, nahodit tam novy a na to grafarnu a zvukarnu. Dneska to zkusim a pak napisu jestli to fachcilo.Původně odeslal Connor
Dell Inspiron 1520
no abych pravdu rekl, tak bych s tebou souhlasil. tak nejak si predstavuju, ze to dela chybu. nicmene nevim, jestli uspejes. neco se tam pojebe a bohuzel sem neprisel na to co![]()
Neviem ci to tu nahodu uz niekto pisal ... este som nestihol prejst cely thread
Snazim sa zohnat 8KRA2+ tu v Blavackom Sofose. Tesne po vianociach este bola v cenniku ale uz asi 3 tydne je pri nej v kolonke termin otaznik. Vcera som im pisal ze ci ju maju a ak nie tak kedy budu. Tu je odpoved ktoru som dostal:
Viete o tom niekto nieco ?Tieto dosky su zatial nedosutpne, mal by byt vraj novy model, ale este
nevim cenu a oznacenie.
bohuzel je to tak, vypada to, ze model 8kra2+ jako vyrobek zkoncil a nahradi ho nejaky model s chipsetem KT880. pokud tuhle desku chces, tak snad jedine zkusit jine obchody jestli ji nemaji skladem.Původně odeslal Lopo
takze som sa poobzeral na webe a miesto 8kra serie by mala byt 8vta seria ...Původně odeslal mISHA
a 8kra zozeniem len tazko lebo na slovensku ich ma pokial viem iba sofos.
specifikace nasledovniku:
EPoX EP-8VTA2G – Socket A, čipová sada VIA KT880, 4x DIMM (maximálně 4GB DDR SDRAM PC2100/2700/3200), 6x PCI, 1x AGP 8x, 10/100 Mbit/s Ethernet, 2x Ultra ATA/133, 1x Serial ATA-150, RAID, 8x USB 2.0, osmi kanálový zvuk s SPDIF konektorem.
EPoX EP-8VTA2G+ – Socket A, čipová sada VIA KT880, stejné specifikace jako model EP-8VTA2G jen navíc podporuje 1G Ethernet a obsahuje další 4 SATA porty.
EPoX EP-8VTAI – Socket A, čipová sada VIA KT880, 2x DIMM (maximálně 2 GB DDR SDRAM PC2100/2700/3200), 5x PCI, 1x AGP 8x, 2x Ultra ATA/133, 2x Serial ATA-150, 8xUSB 2.0, 10/100 Mbit/s Ethernet, šesti kanálové audio.
Tak sem s tim dneska sachoval temer 2 hodiny a nepodarilo sa mi to rozbehat. Zkousel sem ruzny kombinace a aj starsi 4in1 a nic.Původně odeslal mISHA
Dell Inspiron 1520
no asi ti nezbude nic jineho nez reinstal... ja se s tim take trapil bohuzel...Původně odeslal hr
Dôležité!!!!!!!!
Mám Epox 8KRA2+ Pri poslednom overclockingu sa mi ju podarilo totálne zatuhnúť.
Raz som to zažil pri výmene procesorov vtedy mi pomohlo vybrať grafiku ,RAM,CPU a znova zložiť a všetko už išlo OK.Toto však nerozchodila ani rozborka-zborka.
Chovalo sa to tak že po zapnutí svieti na displeji FF(hneď ako sa zapne ,žiadne číslice 26,C1 a pod.proste priamo skočí FF a to je všetko).Na monitore ani čiarky, vetráky sa točia OK, ale to je všetko.Podobne sa to stalo aj Connorovi viď predchádzajúce stránky.
Do tohto stavu som dosku dostal zrejme tým, že som naraz zmenil viac položiek v BIOSE napätie CPU spolu s agresívnym časovaním RAM . Doska chytila kiks nepomohol ani CLEAR CMOS-zrelá na reklamáciu.
Kámoš má tiež 8KRA2+ skúsil som teda z tej jeho vybrať šváb do ktorého sa zapisuje Bios a založiť ho do mojej dosky. Nabehla bez problémov.Môj šváb som potom dal do jeho dosky-nešla.Problém bol teda v Biose. Ale že nefunguje ani CLEAR CMOS to je divné.
Ďalší postup bol nasledovný:
Na disketu som si pripravil posledný BIOS,nabútoval som s dobrým švábom do režimu prepálenia biosu (ALT+F2)zatial bez diskety. Keď si ju začalo pýtať tak som šváby vymenil a potom som tam napálil nový BIOS už do toho vadného švábu. Po reštarte všetko nabehlo OK ako za starých čias. Tak toto bola zrejme tá príčina ako mal Connor problém a nie tepláky. Možno som týmto niekomu pomohol pred reklamáciou ináč funkčnej dosky.
Sempron(754) 2800+ @ (267x8)1.5V/ AC Freezer 64PRO/ Goodram 512Mb 400Mhz@464Mhz/ Epox 8npa7I/ HDD Hitachi Sata 160Gb/ GF6600GT / CDRW Benq 4816P/ DVD LG 4165B/ Chill 400W
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)