Citace Původně odeslal theedge
Tak semto tam nabastlil a spokojenost. Silent Boost neni uplne tichej, ale zanika to v tom šumu co z bedny jde. Je vyrazne tissi nez to Volcano 7 co jsem mel i kdyz jsem na nem mel jeste stazeny otacky a hlavne pri tom mensim hluku i lip chladi !!
Pri cca hodinovym testu Prime95 mi teplota CPU neprelezla 59,00°C pri zavrene skrini - kdyz jsem ji otevrel, tak teplota spadla na 56°C. Se starym Volcanem 7 mi teplota pri Prime lezla az na 64°C

Co mne jeste udivilo tak Zalman NB47J na cipsetu - je to jen pasiv a chladi lip nez ten puvodni hlucnej shit od Abitu co tam byl. S tim aktivem od Abitu mi to v Prime ukazovalo teplotu chipsetu 38°C a s pasivnim Zalmanem NB47J max. 35°C. Vsechny teploty jsou podle Winbonda.

Takze spokojenost - ztisil jsem celej system a jeste zlepsil chlazeni Uplne neslysitelnej system to neni (7 vetraku je 7vetraku), ale pro mne je to dostacujici - v klidu se u toho da spat a navic to i lip chladi, takze no promlem s OC pokusy. Ty 4 vetraky v case (mimo zdroje) jsem stahnul na tom regulatoru Hardcano 8 tak, aby to jeste foukalo ale pri minimalnim hluku.
Akorat budu jeste muset vymenit fan ve zdroji - je to ted nejhlucnejsi kram v mem PC
NA TY TEPLOTY OD WINbonda nespoléhej - to si ukazuje jak chce . Napiš co Tě ta sranda stála ?