Citace Původně odeslal intel
Tak čaute, trochu sa to s tou grafikou pretiahlo, lebo rodičia chceli, aby som sa učil pred vysvedčkom.Takže už žiadne písomky nie sú, takže dneska som bol v Martine. A v celom Martine nemali ani jednu kartu z tých, ktoré som chcel,_že vraj iba objednať._Takže zajtra idem konečne nejakú objednať. Takže stále rozmýšlam medzi ATI 9600PRO a tou FX5700._Toho Radeona majú od MANLI,_ale že vraj s ním majú veľmi dobré skúsenosti a že ide dobre pretaktovať._(PS:Zdalo sa mi trochu čudné, že práve predajca hovorí o pretaktovaní, keď vlastne je pretaktovanie zakázané a po pretakte sa stráca zaruka._No ale čo už )._Takže skôr som za tú FX 5700 od MSI ale že mi vraj radšej odporúčajú toho RADEONA._Takže stále neviem._A ešte mám otázku aký je rozdiel medzi vertex a pixel shadermi 2.0 (napr:._ATI) a 2.0+(Nvidia)? A ešte, ktorá karta ma lepšie technológie napr._na DVD alebo ostrosť obrazu
Kua, škoda že si tú písomku nezvládol.... jedine, ak by bola z výtvarnej výchovy.

Už prestaň dávať stále tie isté otázky dokola a kúp si R9600Pro.
Technológie a ostrost obrazu: R9500 a novší je plne porovnateľný s FX5600 a novšia.