Citace Původně odeslal sofokless
tak tak pravidlem to není, ale aspoň že se shodneme Pro někoho to za 3.000,- stojí a pro někoho ne, já osobně si myslim, že když koupim něco kvalitního a v odpovídající hodnotě, vydrží to déle... Ale každopádně zajímavej odkaz se zajímavými výsledky... V těch MSI výrobcích se však příliš nevyznám To je ona? protože existují FX5900 XT-VDT128,VTD128 a TD128 http://www.msi.com.tw/program/produc...E=GeForce%20FX
Ta první je dle mě nejvýkonnější a s tou jsou provedeny ty testy z odkazu... V www.100mega.cz mají jen tuto VGA MSI TD5900SP-VTD 128MB GF 5900 SP v té ceně FX5900 XT-VDT128 za tu cenu 6.400,- asi neseženu, co a v www.rsc-romputers.cz jsou jen do 10tis výše
v tech vyrobcich MSI se taky obcas nevyznam jinak ta VTD 128 ma ViVo!!!

Jinak rozdil mazi SP a XT je ze XT ja kousicek min taktovana ale pritom ma stejny pameti a jde i celkem stejne taktovat!!!
Takze rozdil mezi SP a XT celkem neni!
Ale myslim ze tady dost lidi psalo ze si koupilo verzi SP ale melo to chladic s XT ale frekvence to melo opravdu jako SP!Takze v tom je dost brutalni zmatek

No doufam ze z toho co jsem napsal neco pochopis!
jinak zaver je ze na ty strance s tim testem vlastne pouzily 5900 XT ktera je o kousicek slabsi nez 5900 SP!!!Ale rikam je to zas jen nejakej obchodni trik